Skapar En

Hoppa till navigering Hoppa till sök

Varning: Du återskapar en sida som tidigare raderats.

Du bör överväga om det är lämpligt att fortsätta redigera den här sidan. Raderings- och sidflyttningsloggen för den här sidan visas här som hjälp:

  • 3 januari 2019 kl. 01.10 Hypera diskussion bidrag raderade sidan En (Enradsartikel: sidan innehöll 'En är när det finns många av något. Exempelvis: vi är en.' och den enda som skrivit var '2.69.28.136' (diskussion))
  • 19 december 2009 kl. 07.17 Skalbagge diskussion bidrag raderade sidan En (sidan innehöll '{{Q|Det bästa som hänt sen halvan!|Sabina|siffran 1}} En, 1, ett, ensam, emo.' och den enda som skrivit var '85.230.25.62' (diskussion))
  • 6 november 2007 kl. 18.56 Kcaa diskussion bidrag raderade sidan En (sidan innehöll 'En, - även känd som Ett, Trädet, Nej Tack, Grandmaster Ätinteminabär -, tycker om att tömma kulspets pennor och späda ut bläcket med Fanta Lig...' och den enda som skrivit var '[[Special:Contributions/81.228.144.175|81.228.144.175)
  • 4 oktober 2007 kl. 18.35 Maaakus diskussion bidrag raderade sidan En (Före radering: '{{fix}}'''En''' är ett träd. Det trädet kan se ut som ett manligt könsorgan, eller som en indian på en moped utan hjul. Om du är intresserad av...')

Varning: Du är inte inloggad. Din IP-adress kommer att vara publikt synlig om du gör några redigeringar. Om du loggar in eller skapar ett konto kommer dina redigeringar att tillskrivas ditt användarnamn, tillsammans med andra fördelar.

Observera att alla bidrag till Psyklopedin är att betrakta som utgivna under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Psyklopedin:Upphovsrätt för detaljer). Om du inte vill att din text ska redigeras eller kopieras efter andras gottfinnande skall du inte skriva något här.
Du lovar oss också att du skrev texten själv, eller kopierade från kulturellt allmängods som inte skyddas av upphovsrätt, eller liknande källor. LÄGG INTE UT UPPHOVSRÄTTSSKYDDAT MATERIAL HÄR UTAN TILLÅTELSE!

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following hCaptcha:

Avbryt Redigeringshjälp (öppnas i ett nytt fönster)