Skapar Homofob

Hoppa till navigering Hoppa till sök

Varning: Du återskapar en sida som tidigare raderats.

Du bör överväga om det är lämpligt att fortsätta redigera den här sidan. Raderings- och sidflyttningsloggen för den här sidan visas här som hjälp:

  • 5 januari 2019 kl. 16.23 Hypera diskussion bidrag raderade sidan Homofob (Enradsartikel: Före radering: "Någon som är rädd för homosexuella och tror de är farliga. Denna artikel skrevs av en homofob, så du kan lita på att det är sant. Många homofober hatar homosexuella, då kallas de homohatare.")
Varning: Du är inte inloggad. Din IP-adress kommer att vara publikt synlig om du gör några redigeringar. Om du loggar in eller skapar ett konto kommer dina redigeringar att tillskrivas ditt användarnamn, tillsammans med andra fördelar.
Observera att alla bidrag till Psyklopedin är att betrakta som utgivna under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Psyklopedin:Upphovsrätt för detaljer). Om du inte vill att din text ska redigeras eller kopieras efter andras gottfinnande skall du inte skriva något här.
Du lovar oss också att du skrev texten själv, eller kopierade från kulturellt allmängods som inte skyddas av upphovsrätt, eller liknande källor. LÄGG INTE UT UPPHOVSRÄTTSSKYDDAT MATERIAL HÄR UTAN TILLÅTELSE!

För att skydda wikin mot automatiserat sidskapande, ber vi dig att lösa följande CAPTCHA:

Avbryt Redigeringshjälp (öppnas i ett nytt fönster)