Skillnad mellan versioner av "Ica"

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
m (Återställde redigeringar av Administrator (användardiskussion) till senaste versionen av Daniel)
 
Rad 2: Rad 2:
 
== ICA ==
 
== ICA ==
   
'''Richard och William grundade ICA som betyder Illigala Cancer attacker... 1990 tillsammans med sin mamma under en brukperiod. Deras farsa hade precis fått barn med en stor fet manlig neger neger. Richard brukade ha sex med sin farsa och negern tillsammans med en morot. Hans mamma blev avundsjuk och för att styra upp det hela bestämmde sig William för att låta henne rida på honom. Ridningen började redan på 1800-talet och fortsätter än idag. Bli inte förvånade, detta är helt normalt för araber som är släkt med Usama Bin Laden. 2001 crashade Richard och hans mamma i World Trade Center och så kom Aids till. Bin Laden ställde sig och stekte gurka på Richard mamma medan William red på honom. Det ärRichard och Williams systrar kom till världen.
+
Daniel, hans mamma och Emil Clemedtson grundade tillsammans ICA 1990 under en brukperiod. Daniels pappa hade precis fått barn med en stor fet manlig neger. Daniel brukade ha sex med sin farsa och negern tillsammans med en morot. Hans mamma blev avundsjuk och för att styra upp det hela bestämmde sig Daniel för att låta henne rida på hans utväxt. Ridningen började redan på 1800-talet och fortsätter än idag. Bli inte förvånade, detta är helt normalt för araber som är släkt med Usama Bin Laden. 2001 crashade Daniel och hans mamma i World Trade Center och det varWorld of Warcraft kom till världen. Bin Laden ställde sig och stekte gurka på Daniels mammas skinkor medan Daniel själv red på honom. Det varDaniels syster kom till världen.
Länge leve Richard och Usama Bin Laden.
+
Länge leve Daniel och Usama Bin Laden.
  +
  +
[[File:Eva O with CD1334 -DSCF6605 (2068211271).jpg|thumb|Eva O with CD1334 -DSCF6605 (2068211271)]]
  +
Daniels mamma.

Versionen från 11 oktober 2012 kl. 09.06

ICA

Daniel, hans mamma och Emil Clemedtson grundade tillsammans ICA 1990 under en brukperiod. Daniels pappa hade precis fått barn med en stor fet manlig neger. Daniel brukade ha sex med sin farsa och negern tillsammans med en morot. Hans mamma blev avundsjuk och för att styra upp det hela bestämmde sig Daniel för att låta henne rida på hans utväxt. Ridningen började redan på 1800-talet och fortsätter än idag. Bli inte förvånade, detta är helt normalt för araber som är släkt med Usama Bin Laden. 2001 crashade Daniel och hans mamma i World Trade Center och det var så World of Warcraft kom till världen. Bin Laden ställde sig och stekte gurka på Daniels mammas skinkor medan Daniel själv red på honom. Det var så Daniels syster kom till världen. Länge leve Daniel och Usama Bin Laden.

Eva O with CD1334 -DSCF6605 (2068211271)

Daniels mamma.