Skillnad mellan versioner av "Ica"

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Rad 1: Rad 1:
  +
'''Ica''', även känt som [[Rymdimperiet]] är ett ondskefullt imperium, för närvarande lokaliserade i [[Sverige]]. Deras värsta konkurrenter är [[Lidl]], men som tur är, så är det bara dumma personer som köper från [[Lidl]].
   
== ICA ==
+
==Stig och Familjen==
  +
Ica grundades 1964 av [[Kejsare Stig]] i Staden [[Ica(stad)|Ica]], han sitter fortfarande vid makten, just nu är det oklart vem som ska bli arvinge, [[Ulf]], [[Cindy]] eller [[Sebastian]]? Ingen vet riktigt. Stig har äntligen hittat sin lilla övermäktiga svärson och han kallas för [[ICA-Jerry|Praktikanten Jerry]]. Det sägs att Jerry har Förpackat 1000 varor på 0,63 sekunder!!!!! Jerry spelar också [[Clark Kent]] i [[Smallville]]. Många säger att Jerry har dödat sin mamma Solbritt Von Heiding med en smörkniv som han gjort på träslöjden.
   
  +
==Falska påståenden==
Daniel, hans mamma och Emil Clemedtson grundade tillsammans ICA 1990 under en brukperiod. Daniels pappa hade precis fått barn med en stor fet manlig neger. Daniel brukade ha sex med sin farsa och negern tillsammans med en morot. Hans mamma blev avundsjuk och för att styra upp det hela bestämmde sig Daniel för att låta henne rida på hans utväxt. Ridningen började redan på 1800-talet och fortsätter än idag. Bli inte förvånade, detta är helt normalt för araber som är släkt med Usama Bin Laden. 2001 crashade Daniel och hans mamma i World Trade Center och det var så World of Warcraft kom till världen. Bin Laden ställde sig och stekte gurka på Daniels mammas skinkor medan Daniel själv red på honom. Det var så Daniels syster kom till världen.
 
  +
Vissa påstår att Ica är en livsmedelsaffär, men de är helt enkelt inte på vår, [[Psyklopedin|Rebellernas]] sida eller så har de som vanligt blivit hjärntvättade av [[Wikipedia]].
Länge leve Daniel och Usama Bin Laden.
 
   
  +
==Bert Karlssons ingripande==
[[File:Eva O with CD1334 -DSCF6605 (2068211271).jpg|thumb|Eva O with CD1334 -DSCF6605 (2068211271)]]
 
  +
1997 köpte [[Bert Karlsson]] halva Ica, utan Stigs vetskap, men Stig lyckades köpa tillbaka det 2004.
Daniels mamma.
 
  +
  +
  +
== Konkursen ==
  +
Tyvärr så gick ICA i konkurs år 2003, efter att [[Bobbarn Pokosta]] hade beställt en kupp där [[Mackan Söderman]] baxade 5 miljoner liter av energidrycken Monster, men tack vare ett rådigt ingripande av ICA-Jerry så kunde Stig trycka på CTRL-Z och sedan låtsas som om denna händelse aldrig inträffat. Sedan höjde ICA åldersgränsen från 3 år och 2 månader till 18 år för människor, och 52 år för sälar, så att en liknande händelse inte skulle kunna inträffa igen.
  +
  +
==[[Aktuellt]]==
  +
2007 kom Ica med i [[Aktuellt]] då [[Katarina Bergström]] tyckte att Ica hade gått för långt när de vägrade sälja tvål till såna som lyssnade på [[Black metal]], den allsmäktige [[Dead]] tog då självmord i protest mot Ica. De som tror att han tog självmord 1991 har lyssnat för mycket på [[Christer Sjögren]].
  +
  +
==Byte av namn==
  +
Ica heter inte Ica längre, numera heter det Evil Corporation of [[Kejsare Stig|Stig]], eller kort och gott ICA.
  +
  +
[[Kategori:Världsherravälde]]
  +
[[Kategori:Extremt farliga personer]]
  +
[[Kategori:Onda mästare]]
  +
[[Kategori:Stalin]]
  +
[[Kategori:Saker som Fredrik Reinfeldt gillar]]
  +
[[Kategori:Butiker]]

Versionen från 20 januari 2013 kl. 13.46

Ica, även känt som Rymdimperiet är ett ondskefullt imperium, för närvarande lokaliserade i Sverige. Deras värsta konkurrenter är Lidl, men som tur är, så är det bara dumma personer som köper från Lidl.

Stig och Familjen

Ica grundades 1964 av Kejsare Stig i Staden Ica, han sitter fortfarande vid makten, just nu är det oklart vem som ska bli arvinge, Ulf, Cindy eller Sebastian? Ingen vet riktigt. Stig har äntligen hittat sin lilla övermäktiga svärson och han kallas för Praktikanten Jerry. Det sägs att Jerry har Förpackat 1000 varor på 0,63 sekunder!!!!! Jerry spelar också Clark Kent i Smallville. Många säger att Jerry har dödat sin mamma Solbritt Von Heiding med en smörkniv som han gjort på träslöjden.

Falska påståenden

Vissa påstår att Ica är en livsmedelsaffär, men de är helt enkelt inte på vår, Rebellernas sida eller så har de som vanligt blivit hjärntvättade av Wikipedia.

Bert Karlssons ingripande

1997 köpte Bert Karlsson halva Ica, utan Stigs vetskap, men Stig lyckades köpa tillbaka det 2004.


Konkursen

Tyvärr så gick ICA i konkurs år 2003, efter att Bobbarn Pokosta hade beställt en kupp där Mackan Söderman baxade 5 miljoner liter av energidrycken Monster, men tack vare ett rådigt ingripande av ICA-Jerry så kunde Stig trycka på CTRL-Z och sedan låtsas som om denna händelse aldrig inträffat. Sedan höjde ICA åldersgränsen från 3 år och 2 månader till 18 år för människor, och 52 år för sälar, så att en liknande händelse inte skulle kunna inträffa igen.

Aktuellt

2007 kom Ica med i AktuelltKatarina Bergström tyckte att Ica hade gått för långt när de vägrade sälja tvål till såna som lyssnade på Black metal, den allsmäktige Dead tog då självmord i protest mot Ica. De som tror att han tog självmord 1991 har lyssnat för mycket på Christer Sjögren.

Byte av namn

Ica heter inte Ica längre, numera heter det Evil Corporation of Stig, eller kort och gott ICA.