Skillnad mellan versioner av "Ica"

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
(ICA,,,,)
Rad 1: Rad 1:
   
== ICA består för Inga Cancer anföringar ==
+
== ICA ==
   
  +
'''Daniel H grundade ICA 1990 tillsammans med sin mamma under en brukperiod. Hans farsa fick precis barn med en stor fet neger. Daniel brukade ha sex med sin farsa och negern tillsammans med en morot. Hans mamma blev avundsjuk och för att styra upp det hela bestämmde sig Daniel H för att låta henne rida på honom. Ridningen började redan på 1800-talet och fortsätter än idag. Bli inte förvånade, detta är helt normalt för araber som är släkt med Usama Bin Laden. 2001 crashade Daniel och hans mamma i World Trade Center och så kom World Of Warcraft till. Bin Laden ställde sig och stekte gurka på Daniels mamma medan Daniel själv red på honom. Det är så Daniels syster kom till världen.
'''Ica också kallad Richard är en av Sveriges mest konstiga affär. Dom säljer allt från medel mot och för cancer och, olika aids medel som man skulle kunna vilja ha. Richard Adolf som är ledare över ICA vill ta bort cancer ur Sverige och skicka det till andra länder så som Skåne. Det finns olika Ica affärer så som Ica Maxi, Ica Mini, Ica nära och Ica för långt borta. Men komihåg dom finns runt om i hela Sveirge så du kan enkelt få tag i Aids i Sverige... -Richard Adolf
 
  +
Länge leve Daniel och Usama Bin Laden.

Versionen från 4 maj 2011 kl. 08.29

ICA

Daniel H grundade ICA 1990 tillsammans med sin mamma under en brukperiod. Hans farsa fick precis barn med en stor fet neger. Daniel brukade ha sex med sin farsa och negern tillsammans med en morot. Hans mamma blev avundsjuk och för att styra upp det hela bestämmde sig Daniel H för att låta henne rida på honom. Ridningen började redan på 1800-talet och fortsätter än idag. Bli inte förvånade, detta är helt normalt för araber som är släkt med Usama Bin Laden. 2001 crashade Daniel och hans mamma i World Trade Center och så kom World Of Warcraft till. Bin Laden ställde sig och stekte gurka på Daniels mamma medan Daniel själv red på honom. Det är så Daniels syster kom till världen. Länge leve Daniel och Usama Bin Laden.