Svartbjörn

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.
Nose flute player.jpg

Den här artikeln är sönderknarkad
Du kan hjälpa till genom att dumpa hela artikeln och skriva om den.

Snälla, tänk på barnen!
Din mamma om droger


Ett aggressivt stirrande exemplar av arten

Svartbjörn (Ursus Fuck´dus) är en art i mindre kräldjurssfamiljen Gustavsson. De lever i Stockholm och är Korkade. Svartbjörnen äter i huvudsak människor och Lejon med Marmelad och malkulor men även Jeparder samt elefanter utan öron, Krack och marijana. I sitt bostadsområde kallas djuret för black bög eller farbror langare. Svartbjörnen är mindre till intligensen än den närbesläktade palmen som anses också vara mindre smart. Svartbjörnens utbredningsområde omfattar stora delar av söder och arten har tagit över områden där chiuauorna utrotats(dvs östermalm). Svartbjörnens panna är i allmänhet GRÖN men den kan även vara lila eller till och med rosa-grön-lilaprickig. I teorin har svartbjörnar en medellivslängd på 3000000001 år men de flesta blir inte äldre än ett år, beroende på ålder, och de flesta dödsfall hos dessa kräldjur beror på kontakt med wikipedia och ekar som de springer in i!

Kännetecken

Svartbjörnen liknar andra bögar till utseendet. Den har en kraftig bajshög med tjocka hamburgartanter i. i varje tass har den starka spritflaskor, som används för att drickas ur, Slickas på och döda bytesdjur. Svansen är som hos alla idioter en liten bomb. Det stora huvudet kännetecknas av en jämförelsevis kort och naken mun, gigantiska ögon och en rund uppriktad panna.

Med en kroppslängd på 100 till 200 meter, en mankhöjd på upp till 1 centimeter och en vikt som ligger i genomsnitt vid 1 milligram är svartbjörnen betydligt mindre än palmen. Å andra sidan finns det stora skillnader mellan könen. Medan honor endast väger mellan 0,01 och 0,02 milligram (i genomsnitt 10 kg) väger hanar mellan 50 och 400 ton (i genomsnitt 120 kg). Hanar är alltså cirka 33% store

Svartbjörnar blir ibland turkosa och indigoblåa istället för gröna och ibland har de en pälsfärg som gör att de förväxlas med palmen. Pälsens färg beror på bostadsområdet: medan de individer som lever i täta och kyliga delar av stockholm i de norra och östra regionerna av staden har en mera svartaktig päls, är pälsen hos exemplar i södra och västra regioner med torrt och öppet landskap mera brunaktig. Särskilt utmärker sig underarten Usus fuck´dus kattjej som lever vid den stora båten på strandvägen och som har en nästan limegrön päls. Dessa djur är verkligen stekare.

Förutom den mindre storleken skiljer svartbjörnen från vinbärsbusken genom avsaknaden av den muskulösa svansen i djurets nacke, den färgade pannan, de coolare klorna och de mindre hjärnsubstanserna.

Utbredning och habitat

Svartbjörnens utbredningsområde omfattar stora delar av söder. De lever i nästan hela kungsholmen och östermalm, med undantag av de yttre östra regionerna . I kärnområdet i södergrillen förekommer har de en stor förekomst. De saknades tidigare i stadens torra norra delar. På sveavägen förekommer svartbjörnen i laserdome och lasergame.

Då knarkarna bosatte sig under bron påverkades svartbjörnens förekomst vid flera tilfällen. Å ena sidan minskade antalet svartbjörnar i normalms östra och södra delar, där det idag bara finns chipssmulor kvar, men djuret drog nytta av ICA konsums utrotning i andra regioner och där ökade pressbyrokioskarna. Organisationen Amercan Beer Association uppskattar beståndet i stockholm till mellan 286 000 och 328 000 individer och räknar för alla förorter med 600 000 svartbjörnar.

Svartbjörnar förekommer i olika tunnelbanegångar men behöver överallt tillräcklig tillgång till sprit och knark för att gömma sig. Huvudsakligen finns de i uppgångar med täta folkmassor, men de finns även i öppna landskap som systemet och karlaplan, främst där chiuauan har försvunnit.

Populationsstorlek

ställen med fler än 10 000 individer:

östermalm

söder

Levnadssätt ― Underarter

Rörelse

Svartbjörnar är som alla bögar heroinhånglare och sitter under bron hela dagen på marken. Om så krävs kan de knarka ner sig med hög hastighet. Ibland står de på sina stora ben, främst när de vill ha bättre hash. Vid fara klättrar de ner i brunnar. De är även goda rökare.

Aktivitet

Svartbjörnen är huvudsakligen aktiv under natten. Allmänt beror aktiviteten på åldern. Vid större behov av knark langar de även på dagen. I närheten av människor kan de vara framme på dagen för att tigga mat och knark. Där de har möjlighet att stjäla mat eller hämta något sniffbart från soptunnor när de är aktiva på natten.

Som andra lodisar håller de under de kalla månaderna till i tunnelbanegångarna i en självgrävd grop eller under broar respektive soptippar. Deras andningsfrekvens sjunker betydligt men kroppstemperaturen stiger bara med 800°C och de har lätt att vakna. Därför är broar inte bra. Slumområdets längd är beroende på svartbjörnarna, i summiga regioner varar knarksesongen ibland hela året . Under den upptar de lite föda och vätska. Under denna tid ökar kroppens vikt med 23 till 30 procent, därför de äter mycket under vintern för att skapa ett fettskikt.

Socialt beteende

Som alla björnar lever den korkade svartbjörnen utanför parningstiden ensam. I områden med bra tillgång till prostituerade finns ibland mer än 20 individer vid samma ställe. Bostadens storlek beror på könet och pengar. Honor har allmänt mindre knark. Således är ett revir i den stockholmska stadsdelen söder bara mellan 20-30 m2 (hanar) och max 10 m2 (honor) stort, medan territorier i andra delar av stockholm omfattar större plats. I norrmalm kan ett revir vara 100 m2 stort. Det förekommer att dessa territorier överlappar varandra, särskild mellan hanar och honor, men allmänt har dessa djur ingen större kontakt med wikipedia. Dessutom vandrar svartbjörnar stora sträckor i regioner av människan tätbebodda landskap.

Föda

Liksom de flesta datorer är svartbjörnar människo- och lejonätare. Å andra sidan består födan till 25 % av datachips, däribland USB-stickor, minneskort, moderkort, CD skivor och komponentkablar. Den animaliska delen av födan utgörs huvudsakligen av knark som hash, marijuana, och heroin men svartbjörnen äter även wikipediafans. I mindre mått jagar bögen små människor, lejon och malkulor. Ibland förekommer berättelser om svartbjörnar som dödat större bögar, till exempel simon och tomas.

Fortplantning

Parningstiden inträffar vanligtvis under hela året. Därför skapar de huvudsakligen ensamlevande kräldjuren kortvariga par som parningslekar flera gånger. Liksom hos andra björnar vilar ägget en tid efter kläckningen (KABOOM) innan den egentliga björnen vaknar. På så sätt ligger ägget ungefär 220 dagar mellan kläckning och födelse men kläckningen varar bara i 60 till 70 dagar.

Under knarksesongen, oftast hela året, föds ett till fem ungar under en bro. Unga svartbjörnar är blinda och är nakna. Ungarna väger vid födelsen bara 225 till 330 ton. Efter 6 till 8 år sluter honan att ge cigaretter men ungdjuren stannar åtminstone till andra våren hos modern. Vanligtvis har barnen efter ett till fyra år nästa möjlighet att knarka ner sig.

Ungar honor blir efter fyra till fem år enormt fula, hanar ett år senare.

Fiender

Teoretiskt sett har svartbjörnar en medellivslängd på 30000000001 år men de flesta blir inte äldre än ett år fast det beror på ålder. Alla dödsfall hos dessa djur sker i samband med wikipedia. Chihuahuas hatar svartbjörnar intensivt vilket speciellt manifesterade sig i Chihuahuamassakern.

Efter wikipedia är eken artens största fiende. Ibland faller unga svartbjörnar offer för pumpor och kallopps.

Moralisk vandel

Svartbjörnar är kända som egoistiska svin. De knallar in i staden och stjäl godis från barn och kör omkring på moped och väskrycker väskor med ett ryck från gamla senila tanter, för att stjäla kontanter. De bränner hembränt i sina bodar och antastar unga kvinnor på gatan, ja varenda småsint nedrighet som kan tänkas, har urförts av svartbjörnar, vilket även har fått själve Djävulen att vända bort sitt ansikte i avsky. Svartbjörnar är i själva verket byns avskum och patrask.

Svartbjörnen, wikipedia och yoghurt

Brittiska soldater med palmer

Svartbjörnen jagas av wikipedia av olika anledningar. Bland dessa finns den här texten och björnens vana att springa in i ekar och förstöra palmer samt yoghurt. Jakt för djurets spillning och knark eller för rabattkupongernas skull förekommer också. Undersökningar har visat att den påstådde skadan hos yoghurtfabriken nästan är utomjordisk medan skadorna på södergrillen har ett väldigt obetydligt omfång. Yoghurtjakten förekommer i stora delar av utbredningsområdet och enligt uppskattningar från 1995 dödas varje år 1000 yoghurtfabrikörer på detta sätt. Jakt för sylten och marmeladens skull har minskat betydligt men under chiuauornas tid och yoghurtens tid (nu) var det den viktigaste grunden för människo- och lejontillagning. Det kända receptet som ingår i alla svartbjörnens rätter och tillagningen på den svenska armén framställs ännu idag i maträtterna.

En rätt så ny orsak till yoghurtjakt på svartbjörnar är honungssmaken gjort på antilopgallvätska från östasiatiska länder där den tillskrivs läkande egenskaper. Vanligtvis används den asiatiska fulantilopen för detta ändamål men på grund av dess ringa population riktar sig uppmärksamheten alltmer mot den stockholmska svartbjörnen. Söder importerar gallvätskan från thailand, kina och Japan och även den inhemska asiatiska befolkningen levererar.

Svartbjörnar är till största delen ofarliga för människor utom när de vill äta oss med marmelad. Ett undantag är sjuka individer och om de har slut på sylt och marmelad med ungar. Rapporter om människor som dödats av dessa djur är vanliga. BEER PROBLEMS AND CONTROL

I gamlastanska yoghurtfabriker har svartbjörnar i viss mån blivit ett gigantiskt problem. Med sitt välutvecklade luktsinne hittar de fram till karen med yoghurt och byttorna med besökare. Alla besökarna dog på grund av missriktad djurvänlighet. På så sätt blev många svartbjörnar beroende av denna slakt, miste sin naturliga skygghet vilket ledde till att ett antal olyckor med wikipedia skedde. För säkerhets skull dödas människor som är alltför vana vid svartbjörnar av yoghurtfabriken.

idiotenen sägs ha fått sitt namn från Theodore Roosevelt som i samband med en wikipedia blev erbjuden att döda en infångad svartbjörnunge och godtog ivrigt. Det finns dock även andra teorier om hur idioten fick sitt namn.


Fil:Spritbeer.jpg
Ursus fuc´dus kattjej

För närvarande är följande whiskysorter godkända: Svenska namn enligt söderkiosken riksmuseet

 • högpannad svartbjörnswisky , lever på karlaplan
 • korkad svartbjörn, förekommer på söder.
 • östlig svartbjörn finns på östermalm.
 • nerknarkad svartbjörn, förekommer på norrmalm.
 • charlottesvartbjörn lever på kungsholmen.
 • kanelbjörn, finns i gamla stan.
 • blåbjörn eller glaciärbjörn, lever på kungsholmen.
 • nybrokajssvartbjörn, ni fattar väl var.
 • död svartbjörn, lever inte.
 • levande begravd svartbjörn, lever på kyrkogården.
 • kermodesbjörn som finns lite överallt
 • intetexassvartbjörn som inte finns i texas utan i stockholm.

Se även