Ängelholm

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Ängelholm har flera skolor med rektorer som dejtar prostituerade. På de skolorna går, enligt andra skolors elever, psykopater och DAMP-barn. Den största dampbarnsskolan är Montessori Vita Bönan, för förskolepsykopater till årskurs två/fjortisar.

Bebbelberga Skola[redigera]

En skola bredvid Montessori Vita Bönan som är full av fjortisar som dricker alkohol och äter gummibjörnar. Förskolebarnen har affärer med Pokémonkort och Pokémonfigurer. Elever i femman och sexan dricker alkohol och vandaliserar. Sexan fjortis Linda-Fia (år 2008, artistnamn "Lady Carl Gustaf") är en blivande prostituerad.

Mötesplatser[redigera]

Det finns flera mötesplatser i Ängelholm. Utanför Källan för årskurs 7 finns det skumma typer som dricker och gärna våldtar folk. Platsen ligger under Musikskolan. Pyttebron är en plats där halv-nördarna PH, Anden, Otto och Jarl och flera (de andra hoppar från bron och begår självmord). Där träffas man, äter godis och dricker starköl. Rebbelberga Skola är en plats där folk träffas sent på kvällen och dricker X-Ray — p.g.a. bieffekterna kallad "Tinnitus". Där klättrar de även upp på taken och vandaliserar och klottrar. Tonåringar får till det där uppe, rektorn Samuel Kattegatt har gjort många försök för att stoppa detta. Han lyckades med det när han efter sommarlovet år 2008 blockerade den sista vägen upp till taket (den är ovanför huvudentrén). Men de fyra kompisarna löste gåtan, nu får tonåringar till det varje kväll uppe på det taket. Man kränger även ormar i Skåne istället för korv.

Ängelholm är också ett av Sveriges största fästen för exorcism.


Fångläger[redigera]

I Ängelholm finns ett välkänt fångläger för sossarna.