År

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Årsringar

Ett år är ett av de många beståndsdelarna i ett vanligt träd och kan enbart avläsas efter det att man huggit ner trädet. På så sätt kan man lätt avläsa vilket år det är. Skickliga trädavläsare kan även tolka både historian samt framtiden genom att enbart läsa noga på trädets så kallade årsringar. Det vetenskapliga namnet på detta brukar kallas "kol 13"-metoden.


Definition av Ett År[redigera]

Om det är ett år som blivit ett är äldre sen det faktiskt BLEV ett år äldre förra gången, vilket egentligen innebär att ett år äldre sen förra gången (såvida det inte är skottår) så borde ett år definieras som ett år minus en dag, vilket innebär att relativitetsteorin egentligen inte stämmer och Frankenstein faktiskt var ett geni, även om mycket tyder på motsatsen. Om ett år defenieras som det som går mellan den 22/12 till den 22/12 nästa år, så stämmer Gallileos skummighetsprincip, vilket innebär att ingenting spelar någon roll längre. (Passar på att dra ett kladdkakerecept under tiden:

Ingredienser

2 ägg

2.5 dl socker

4 msk kakao

2 tsk vaniljsocker

100g smör

1 dl mjöl

1/2 tsk salt


Steg för steg

- Sätt ugnen på 175 grader

- Smält smöret i en kastrull

- Vispa ägg och socker tills det blir poröst

- Blanda samman med resten av ingredienserna, obs blanda försiktigt annars blir smeten luftig och kladdkakan torr.

- Häll ner smeten i en brödad form

- Grädda i 15-20 minuter beroende på hur kladdig kladdkaka du vill ha.

- Låt svalna och servera med grädde eller glass

Okej, back to buisiness. Om ett år däremot INTE definieras som 22/12 till 22/12 föregående år så stämmer de gamla profetiorna, och Fnörvelstrutarna kommer att resa sig igen. Min åsikt är däremot att man inte blir ett år äldre under en dag, utan snarare 24 timmar äldre (beroende på hur ordet DAG defenieras), men, som sagt, "Allt är relativt".

Jag lovar att inte gråta.
Om du hjälper mig med att lägga till mer innehåll.