Örebro

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Örebro slott.

Örebro, (finska: Öperö), är produkten av ett katastrofalt misslyckat experiment med tankekraft utfört av magikern David Blaine 1996. I ett försök att flytta en Mp3-spelare med enbart tankekraft tänkte han istället fram en "stad" helt bestående av kompositplast. Huruvida stadens invånare också består av kompositplast är vida omstritt bland Folkrepubliken Sveriges olika forskare.

Befolkning[redigera]

Örebro har en befolkningsmängd på ca 110101919292992399383383839282 miljoner personer[1] och runt 100% av befolkningen bor i Örebro Mall:Källa behövs. En vanlig missuppfattning är att folket i Örebro har en positiv livssyn och detta p.g.a. deras positivt låtande dialekt.

Den allmänt erkända samlingsplatsen i Örebro heter Ali Baba, som är en affär med ett brett utbud av bland annat torrfoder, kex och flygande mattor. Bra att veta är att kassörskan (Tobbes mamma) har ett väldigt temperament och inte förstår svenska. Kassörskan är också mor till Örebros framröstade stolthet Nils Hallberg.

Örebro styrs utav Kingpin Pungslagarn.

Skola, vård och omsorg[redigera]

Den Virginska skolan upprättades i Örebro 1999 och utbildar folk inom media, design samt självmordsbombning. Självmordsprogrammet (SMP) har tre inriktningar; Självmordsbombning, Självmord och Mord. Första året fanns även trädgårdsarbete att välja på SMP men togs bort p.g.a moraliska anledningar. För att komma in på SMP krävs 250 poäng från högstadiet och ett intagningsprov är även obligatoriskt. Den Virginska skolans korridorer är kantade av tavlor, elever och frilansande antimobbingaktivister. Trots detta ligger mobbningsprocenten bland eleverna på 69.9 % och de övriga procenten av eleverna är muslimer.

Gumaeliusskolan i den farliga förorten Rosta har ett rykte för att vara framgångsrik inom tygforskning. Denna forskning grundades av bröderna Roland och Rudolf Birgersdotter år 1949. Elever på skolan har även blivit anklagade för att ha bränt en hel läktare på en tennismatch i Gävle, men det finns inget konkret bevis. Inriktningar på Gumaeliusskolan är blandannat Brödbakning, Litteratur och så klart Tygforskning. Varje år har skolan en bal där elever kan roasta sina lärare, alltså säga allt de hatar om dem, utan större konsekvenser.

Karolinska skolan öppnade 1863 men fick tyvärr stängas på grund av homosexualitet under de så kallade "Stensonsska Bögräderna" under tidigt 40-tal. Idag är det mer av en handelsplats där ungdomar kan inköpa det senaste i form av narkotikum och genitalvårtor. År 2001 öppnades även en rastplats för asiatiska bävrar på Karolinska skolan område, dock blev bävrarna snabbt ihjälslagna utav en grupp sinnesrubbade veganer på grund av deras hat för allt sådant som innehåller kött. Bävrar innehåller kött, men det är inte speciellt gott enligt forskaren Hans Ballerud.

Risbergska skolan även kallad "Grisbergska" är resultatet av svartmagin som skapades genom en homo-orgie bestående av bland annat Lars Leijonborg, Fredrik Reinfeldt, Göran Persson och Jan Björklund. Skolans huvudprogram och även det program som de flesta personer, oftast lidande av Downs syndrom är ett program inspirerat av Annette Kullenbergs mycket kompetenta uttalanden. Individer som kallar sig för "Grisar" har enligt studier visat på IQ som ligger på ungefär neanderthals nivå.

Rudbeckskolan grundad 1289 ligger i stadens horkvarter. Skolan är även kallad Teknis efter dess grundare, den lokala miljörättsaktivisten och pedofilen Olof F. Teknis. Antagningen baseras till stor del på elevernas bakgrund, då så kallat blått blod krävs, eller att släkting (farbror eller syssling m.m. är godkänt) har kopulerat med någon i kungafamiljen. I en stadga från 1997 blev även petting godkänt, vilket ökade elevantalet. Enstaka fattighjon släpps årligen in p.g.a. den skrämmande liberala skollagen, och dessa vinner då tillträde genom en årlig så kallad "Battle Royale" då utgångselever med jaktgevär också ges tillstånd att delta så att säga "på håll". Utbildningen inriktar sig på elitism, segling, inavel och ekonomi. Frivilliga kurser är kast med liten neger och "på LUFfen i MUFfen" - en populär extrakurs i sexualkunskap.

Tullängskolan eller den så kallade "Dumängen" består av ett flertal byggnader som vissa påstår vara en skola. Denna uppfattning har dock ingen som helst grund men å andra sidan finns det ingen annan benämning. Flera källor säger att det finns så kallade inriktningar på Tullängskolan, bland annat NOT (nakenbadade oattraktiva taiwaneser), TE(skägg!) och BYGG (Babysittande Ynglingar med Groteska Garderober). År 2009 satte EU ett pris på alla så kallade teknikhumanisters (tekflummares) huvuden. Priset var 2,783kg mjöl. Strax efter detta bytte bytte dom namn till TekCom och EU:s pris slutade gälla. Ingen av dom dåvarande tekflummarna hade då blivit dödade då de hade ca 4,34 ton kakor att försvara sig med.

Vivallaskolan är en skola där 96% är Kirins med ADHD. Skolan har genom åren haft problem med lärare, då dom inte vill jobba med elever med ADHD. Föräldrarna skrev protestlistor och tillslut blev Twilight Sparkle permanent lärare i kemi, matematik, astronomi, könsorganslära och geografi.

De övriga, så kallade, Fri skolorna anses utgöra att brott mot samhället. Vilket har lett till att dom inte under några omständigheter får tas upp i civiliserade sammanhang.

Universitetssjukhuset i Örebro har främst inriktad sig på bot för fobier. Papafobipatienter (Papafobi = rädsla för påven) har en egen lista där de får skriva upp sig för en kur. Väntetiden har som mest varit 11 år.

Omsorgen i Örebro är ytterst oundviklig, då personalen på ålderdomshemmet inte helt ovanligtvis går ut på gator och torg om nätterna och slänger "Föråldringspulver" i ansiktet på stadens ungdomar. De åldras då mycket snabbt och blir tvingade till ålderdomshem. Detta kan vara en viktig faktor bakom det faktum att personalen inom omsorg i Örebro tjänar 3000 gånger mer än Bill Gates och Systembolaget tillsammans. Det område i Örebro som ligger bakom mest Föråldringspulverfall heter Vivalla och är lokerat 100 meter under Örebro.

Grundskolan Internationella Engelska Skolan anses av utomstående vara snobbig men den är i själva verket bara helt enkelt bättre än alla Örebros kommunala skolor. Eleverna på denna skola lär sig ohyggligt mycket engelska och genomsnittseleven är därför mer allmänbildad och har i genomsnitt högre IQ än någon annan skolas genomsnittselev. Trots detta inser de flesta elever som härstammar från skolan inte att IQ ej bestämmer intelligens, vilket återigen har enat forskare och sociologer som klassat skolan som en tumör på samhället.

Geografi[redigera]

Enligt föråldrade kartböcker sägs Örebro ligga i hjärtat av Sverige, men nya forskningsrapporter visar att det är placerat sex dimensioner från Holland. Örebros landmärke är Örebro Slott som byggdes av Tibetanska frivilliga slavar 1998.

Kännetecken[redigera]

En typisk person från Örebro har:

  • Åtta tentakler
  • Positivt låtande dialekt
  • Stora märken i pannan efter den årliga "Banka-skallen-mot-Järntorget Festivalen". De annars så allvarliga pannskadorna har dock förskjututs längre nedåt på senare tid. Detta eftersom att järntorget för tillfället är under konstruktion och man då istället börjat att konstant olla engelbrektstatyn.
  • 8 Converseskor (Örebro och Converse går hand i fot)
  • Det sägs enligt boken om "om draken i slottet" att det bor en drake i slottet. Ingen vet om det är sant eller inte så det är bara att fråga han.

Värt att veta[redigera]

  • Sveriges första mögelfria ost framställdes i Örebro 1963.
  • 99,935% av all slemlösande medicin är INTE framställd i Örebro.
  1. Kirins i Göteborg