Örnsköldsvik

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Örnsköldsvik är ett land i norra sydasien, Örnsköldsvik (även kallad Lars) består för det mesta av sjöar och vattenpölar. I Örnsköldsvik bor det bl.a. nån lokal förmåga som heter Kent, skulle ja tro, har även hört talas om nån som heter Ulla-Göran och Stig-Britt. Örnsköldsviks landskaps sport är Wii Bowling. Årets guldmedaljör i Wii Bowling är Mustafa Abdi Won Jacob (son till Mustafa Abdi Won Åke) I Örnsköldsvik är det vanligt att äta rökt eller ättiksinlagd daggmask och kolla på mild fransk djurporr. Örnsköldsviks skapare hette Örn Viksköld, han levde cirka 1400 år innan Jesus och är även grundaren till första och andra världskriget. På Tisdagar roar sig Örnsköldsviksborna med att springa till grannen och fråga efter en påse socker (Alternativt till en Adidasklädd grabb som man tror bor i Valhalla eller annat invandrarträsk)

”Engång ÖrnsköldSVIKARE alltid en ÖrnsköldSVIKARE”

~ Stefan Löfven om Örnsköldsvik

Örnsköldsvik var ett glesbefolkat asylboende i norr som har fått sitt namn från Örnarna SEKAB och Elvy Söderström som byggde upp boendet. En stor majoritet av invånarna har invandrat ifrån tredje- och fjärdevärlden. Invandrarna dominerar också landytan och där ursprungsbefolkningen är i en väldigt liten och svårt förtryckt minoritet. Det kan vi tacka Socialdemokraterna som har styrt där i över 70år och där dom har gjort Kommunhuset till en lekstuga för 4-åringar och arbetsskygga.

Kuriosa: I Örnsköldsvik har man frångått 230V 50Hz AC som vanlig hushållsel. Man har istället 115V 60Hz AC efter amerikansk förebild. Här finns - centralt i staden - det kända Anders Behring Breivik gymnasiet som utbildar skadedjursbekämpare, med 850 elever.


Historia[redigera]

Örnsköldsvik eller så kallade Ö-Vik är väldigt känd för sitt Strömmingsfiske som var en väldigt viktig inkomstkälla under en lång period. Men den tiden var snart över då när Norrmännen började fiska så in i helsefyr och eftersom Örnsköldsvik var helt beroende av sitt enformiga fiskade så gjorde denna konkurrens så att Örnsköldsvik inte längre drog in pengar som denna fattiga stad hade ett extremt behov av Örnsköldsvik åkte ner i världens avgrund och kom att bli kallad för Dö-Vik under en lång period. 1971 dvs 30år senare, Då var krisen på sin höjdpunkt och en lokal revolution utlöstes, Det var Elvy Söderström som ledde revolutionen och efter en vecka så hade hon intagit maktpositionen. Elvy bildade Örnsköldsviks kommun och den mörka och korrupt kommunistiska styret var därigenom etablerat och färdigställt. Under många år härskade hon över Örnsköldsvik och ekonomin försämrades betydligt under denna period eftersom att hon stal massa skattepengar och tvättade dom i företaget SEKAB. Kommunen hade inte längre råd att upprätthålla infrastrukturen och hela kommunen kollapsade in i sig själv på grund av bland annat pengatvätt och massinvandring. Elvy avgick av personliga skäl, ingen vet egentligen varför, med det finns många teorier och hypoteser om varför. Örnsköldsvik hade ännu en gång förvandlats men denna gång så blev staden i en total anarki där Vänstergrupper och Högergrupper strider mot varande dagligen än i denna dag.


Geografi[redigera]

Örnsköldsvik är en stad som ligger i södra Norrland, det är också Sveriges andra huvudstad eftersom att Socialdemokraterna har sitt högkvarter här med Elvy i spetsen, det har läkt ut att Elvy och Stefan löfven har haft en "Affär" där Elvy har betalat Stefan mot barnförbjudna tjänster, det låter väldigt trovärdigt eftersom att de är väldigt bra vänner men Både Elvy och Stefan nekar detta.

Landytan är mest täckt av skog och stängsel för att hålla kvar invånarna som lever där, många har försökt att komma förbi stängslet men har blivit skjutna av de Sovjetiska Frilansare som vaktar staden mot människor som ska in eller ut.

Örnsköldsvik stad ser ut som en Swastika om man kollar på satellitbilder eller på en traditionell papperskarta. Detta beror på att skogshuggarna i området grundar sin tro i Nazismen och de trädformationerna har varit en protest mot det Kommunistiska styret.


Här ligger det berömda vandrarhemmet Nolaskolan, som drar till mest Socialdemokrater i landet per capita, en Socialdemokratisk propagandamaskin.

Stefan Löfvens sommarstugan finns en bit utanför staden, man kan beskriva dess utseende som fallfärdig.

Det finns uppgifter om att Stefan Löfven anställde arbetare som var utan kollektivavtal.

Dagliga livet[redigera]

Eftersom att Örnsköldsvik är en isolerad plats som är väldigt glesbefolkat så har onani blivit ett dagligt nöje här för våra bönder, 1979 så gick det ett larm på COOP Forum då man hade hittat bechamelsås på lantbruksprodukterna och nötkreaturen i området har blivit matad med Gaspachelor vilket gjorde köttet ifrån boskapen farligt att äta. Stora protester utbröt mot bönderna i Kommunen där våld och mord förekom. Storbonden Jansson avled efter att han hade fått en jättestor dagsedel uppkörd där solen inte skiner som finalnummer i protesten. Nu spred sig freden i kommunen återigen. På grund av övik energis kärnreaktorer blir isarna väldigt starka i Övik därför går hela vintern ut på hockey. Hockeyns helgon Peter Forsberg steg ner från himlen utsänd av Asaguden Tor för att krossa alla på Isen och misslyckades med sitt jobb då han skadades. Nu lever han som helgon med sin familj någonstans på Olympen.

Cancer dansen är väldigt vanlig här, ingen vet egentligen varför man man säger att det har något att göra med Öviks Energis egna kärnreaktorer.