AIK

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

AIK, förkortning för Al-Qaidas internationella konspirationsteoretiker, är en gren av den internationella, islamiska terrorguppen Al-Qaida. AIK:are, eller gnagare, som deras kodnamn lyder, har givits uppgiften att, under sportevenemang av alla slag, döda alla som inte är gnagare, d.v.s. alla med en intelligenskvot som överstiger 89.

Uniform

Gnagares klädsel kan liknas vid militära uniformer. Vare sig det är kallt, varmt, blött eller torrt så skall samtliga stå på läktare över hela Sverige med svart-gula halsdukar, mössor och tröjor. Allvarligt talat, de är farliga: Ser du en som har på sig en svart-gul halsduk, fly! Han kommer döda dig med sin kofot, sitt knogjärn, sin ölflaska och sin fingerborg (en sådan har de, ty deras manlighet är tämligen begränsad)!

Konspirationsteorier

Gnaget har ett fotbolls- och ett hockeyförbund, som båda två är kassa. Detta har lett till att gnagare spritt konspirationsteorier om att alla lag (förutom AIK) är mutade, fuskar och är allmänt amoraliska. Föga anar de att ett av de få lag som har så liten moral att de faktiskt skulle kunna klara av något dylikt är just AIK.

Dåd

AIK:are har utfört en rad vämjeliga terrordåd, som gått till historien som de hemskaste och äckligaste i mänsklighetens historia. Dittill hör bl.a. samtliga deras segrar i Allsvenskan, 9/11 och Digerdöden. Gnagarna utmärker sig för att vara obarmhärtiga, känslomässigt tomma och ångerslösa. Dessutom är de alla psykopater.

Lösning

En lösning var att helt enkelt spöa skiten ur lagen så att AIK åker ner i superettan och hockeyallsvenskan, sålunda slipper alla som faktiskt hejar på ett bra lag få sin käke krossad av ett knogjärn så fort de går på fotbollsmatch. Så skedde också en gång, och det året var det bästa året någonsin. Ändock har gnagare tagit sig in i alla städer och nu finns gnagare på närapå varje match som på något (eller inget) vis involverar AIK.

Lista över andra terroristgrupper