Adolf Butler

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Adolf Butler är det nya namn som Adolf Hitler tvingats till i helvetet där hans slavjobb är att agera Satans butler. Enligt en intervju med CNN klarar Adolf Butler livet i helvetet ganska så bra, om det inte hade varit för att han blivit tvungen att underkasta sig någon annan, som dessutom råkar vara jude.

Adolf Butler är son dotter till svennebanan. Svennebanan var en mycket elak mormor som levde på att bränna barn i stora ugnar och sedan sälja elektriciteten. Svennebanan var alltså ägaren till vattenkraft (R).

Adolf Butlers fru var Håkan Juholt. Håkan Juholt följer än idag Adolfs önskan om ett platt europa. Juholt har gjort stora förändringar i Sverige och Håkans fader Stalin är väldigt stolt. När Håkan gjort Sverige platt tänker han fullfölja Adolfs önskan om ett fullständigt platt Europa.

Adolf hade en medfödd ilska mot alla normänn. Normännens regering som kallas för Microsoft (döpt efter ägarens penis) har inget emot att Adolf förvandlade deras land till ett flytande McDonalds. Starbucks å andra sidan, som ägde hela Amerika och England, blev förbannade och startade muffin krig mot Adolf Butler. Adolf Butlers McMuffin stridsvagnar var de starkaste i världen men de kunde inte stå emot det stora bomnings anfallet från Starbucks. Starbucks spröda luftiga muffins hade en hemlighet som fick de att vinna kriget. De hade planterat hemliga exploderande "Chocolate Chip" i sina Flyg muffins och med hjälpn av dessa chip kunde de förhindra Norges förvandling till ett flytande McDonalds och Adolf Butlers, (då hette han Hitler), framfart.