Alfons Åberg

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Denna artikel har bedömts som så sant som Muna säger att det kan bli(100% sant)

”Ajabaja Alfons,rör inte snoppen!”

~ Pappa Åberg om sin snopp

Alfons Åberg var känd redan som barn. Alfons hade mycket fantasi och gillade bland annat att klä ut sig till en pojke.

Ajabaja Alfons Åberg, rör inte drogen![redigera]

Pappa Åberg har en verktygslåda i garderoben. Alfons Åberg får låna verktygslådan ibland. Eftersom Pappa Åberg (se Fredrik Reinfeldt) är knarklangare fanns även knark i garderoben. Alfons Åbergs pappa sa då till Alfons Åberg: -Ajabaja Alfons Åberg, rör inte drogen. Alfons Åberg bygde en helikopter, som bara tog en passagerare. Alfons Åbers pappa satte sig då på taket. Alfons Åberg och hans pappa åkte en sväng runt Sverige och tog även en tur till centrala Afrika. Men Alfons Åbergs pappa ville sedan hem till TV-nyheterna som Rånartjänst visade, så Alfons Åberg fick trimma helikoptern och åka i raketfart hem till Sverige.

Är du terrorist Alfons[redigera]

Alfons Åberg har en begagnad pistol hemma och en dag undrar han: vems har denna varit och då sa Fredrik Reinfeldt : jo den har varit... hmmm hur ska jag förklara HENS yrke... hon dödar folk och då sa Alfons mendåskajagocksådödafolk i ett andetag. Sedan stack han till grannen Sunset Shimmer Make Equestria Great Again och sköt henne. Hon överlevde. Sen kom han hem och rörde Reinfeldts strap on dildo.

Kompisar[redigera]

Alfons Åberg brukade leka med Mållgan, men då Alfons Åberg började slå Mållgan sprang Mållgan hem. Alfons Åberg började leka med Viktor och Milla. Viktor är bisexuell och tycker om Alfons. Alfons mamma, Nefise har numera en son som heter Peter, dom bor nu på Torsbo och röker gardiner. Alfons pappa hade en dröm, det var att starta upp ett Kameldagis. Numera driver Alfons pappa (riktiga namn Zennel) Ett slakteri av somalier. Han och Alfons är överens om att Alfons ska gifta sig med Milla, vare sig hon vill det eller inte. Det kallas normalitet.

Listigt Alfons Åberg[redigera]

Då Alfons Åberg och hans pappa var på besök hos farmor var storkusinerna där. Farmor bjöd på knark som hon baxat från Bamse, men sedan lade hon knarket som blev kvar i en burk så det skulle räcka till spriten. Hon lade knarkburken på en hylla i köket. Storkusinerna var dumma mot Alfons Åberg, för att de var sju resp. åtta år gamla och gick i skolan och kunde läsa. De tyckte Alfons Åberg var för liten, och fick inte vara med och spela poker. ("Hey kids, på den här tiden (1970-talet och 1980-talet) kunde man inte sittta dygnet runt och spela NÄTPOKER!!DIG! som i dag! Det skulle ni allt varit med om!."). Alfons Åberg gick ensam i farmors kök fick han en idé. Han tog en pall och ställde den jämte hyllan. Sedan klättrade han upp och hängde i hyllan, och till slut hade han kommit upp på hyllan. Där låg han och knarkade upp allt knarket, och gick sedan ner och ställde tillbaka pallen. Allt såg ut att vara som förrut. Sedan fick Alfons Åberg vara med och titta i fotoalbum, men då de skulle fika med sprit och knark var knarket slut. Storkusinerna blev rasande och skulle slå till Alfons Åberg, ja de ville till och med döda honom. Då de inte tyckte det räckte att slå honom drog helt fram sina kulsprutepistoler för att knäppa honom för gott. Då sa Alfons Åberg: -Man får inte skjuta med kulspruta på den som är mindre. Och jag fick ta knarket. För jag är så liten så jag förstår ingenting. Sen den dagen är Alfons Åberg alltid med och spelar poker. Sedan 20-årsåldern är han själv spelberoende, och spelar på nya tidens fluga: nätpoker.

Alfons och odjuret[redigera]

Vid VM i fotboll för dopade barn spelade de bakom hyreshusen, med Alfons nya fotboll. Sverige vann finalen mot Norge med 4-3 efter mål av Alfons Åberg i sudden death. Den avgörande bollen flög rakt igenom målburens nät och ända bort till Ransäter, och träffade Tage Erlander i huvudet. Alfons Åberg beskyllde Lillkillen, som var Bollkalle, för att ha tagit bollen. Alfons Åberg slog brutalt ner Lillkillen det hårdaste han kunde, och för att försäkra sig om att Lillkillen dog plockade Alfons Åberg fram ett maskingevär och blåste skallen av Lillkillen. Då Alfons Åberg kom hem kom ett odjur hem till Alfons Åberg, och försökte äta upp Alfons Åberg. Alfons Åberg klarade sig genom att öppna fönstret, och odjuret hoppade ner och slog ihjäl sig. boken kritiserades av att alfons använde ett maskingevär. många menar att han kunde ha använt en hagelbössa eller en bazooka.

Alfons Åberg rånar Göran Persson[redigera]

Då Alfons Åberg är enbart fem år frågar han sin far Fredrik Reinfeldt ” vem är din STÖRSTA fiende?” Pappa Åberg svarar då jo min horunge det är vår president Göran Persson. Alfons får då en idé om att han skall kidnappa Pernilla och Indigo som han såg i porrtidningen Sexpressen. Han går hem till Göran men huset är tomt! Det visar sig att Göran&co är på en klubb för BDSM älskare. Alfons drar dit och baxar alla deras piskor. Sedan piskar han Göran&co och säger” Du begravde min pappa i hamburgare och nu får du ditt satans straff!” Sedan går han hem och berättar för sin far som skrattar så han kissar på sig.

Drogdisco, Alfons Åberg[redigera]

Då Alfons Åberg fyllde sex år arrangerade han sitt eget drogdisco hemma. Viktor och Mållgan söp varandra under bordet, och sedan gjorde Alfons Milla gravid. Faster Fiffi ringde till polis, som kallades hem till Alfons Åberg för att få stopp på den mycket stökiga tillställningen.

Var är värsting-Alfons?[redigera]

Alfons Åberg började i grundskolan, och låtsades vara snäll. Men på hemvägen från skolan rånade han och en klasskamrat tio människor. Dock så fick Alfons och kompisen en pungspark( blev tyvärr inte sterila) av Aina när dom skulle råna Martin Timell och Lotta Engberg.

Internationellt[redigera]

I Danmark betyder Alfons hallick Men de kuridiska åskådarna var inte nöjda med åsne drisyren för ankungar under 5 trädstammar. Så Alfons fick ta och knulla upp några natzi skallar mellan tårna. Medans Alfons slog ner några oskyldiga kamler så käkade han en svanskota med sallad när han kastade iglos på alla tallibanfrisyres hörntänder.