Anders Behring Breivik

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Breivik i ett avancerat stadium av mental förruttnelse
Denna artikel har bedömts som bra

”Tack... Nu finns det ingen chans i helvete att jag blir frikänd...”

~ Peter Mangs om att Breivik berömt honom för hans gärningar.

”Förstår du nu varför jag tjatar på dig?”

~ Din mamma om att du spelar för mycket dator.

Anders Behring Breivik, även kallad Sannskyldigtvis Sinnessyk, är en norsk arbetslös förvirrad galning som flyttade hem till mamma och började spela dataspel tills hjärnan ruttnade. Därefter gjorde han ett stort sprängattentat mot byggnader av norska regeringen som han trodde var verktyg för en islamistisk världssammansvärjning, och sedan reste han till ön Utøya där han mördade en massa skolbarn som han trodde var al-Qaida-rekryter. När han greps påstod han sig vara en korsriddare som utsänts att rädda världen, genom att massakrera världen. Hans mål, anser han, är att upprätta ett nytt kristet al-Qaida, som han har uttryckt mycket beundran för. Största skillnaden torde vara att man i kristna al-Qaida ska vara slätrakad, förutom på julafton, men då ska skägget i så fall vara vitt som den renrasigaste babystjärt. Breivik ska också vara sammankopplad med den hemska terroristgruppen Wasa Sushi Kommitté.

Högerextrema individer som går omkring och heilar litet här och där, har utnämnt Anders Behring Breivik till "stor idiot", medan inte så högerextrema, exempelvis företrädare för Fremskrittspartiet har utnämnt Breivik till "stor djävla mordisk förbannad feg idiot", och Breiviks huvudmotståndare, den Västliga Civilisationen, har utnämnt Breivik till "förmodligen sinnessjuk otroligt stor idiot". Själv tror han sig vara otroligt bra, men det är en klar minoritetsuppfattning, maximalt 1 på 10 miljarder personer har denna uppfattning.

Vad som hände enligt Breivik[redigera]

Breivik sade att han plötsligt insåg att Norge var lett av en stor sammansvärjning, kallad multikulturell kulturmarxism, vars syfte var att islamisera hela västvärlden. Han konfererade med en massa kloka människor och hittade till sist fram till Tempelriddarorden i London, som på något konstigt sätt hade överlevt upplösningen och avrättningarna 1312 i hemlighet fram till 2000-talet. Dessa utsåg Breivik till sin förste riddare, och gav honom i uppdrag att genomföra ett stort attentat mot multikulturell kulturmarxism.

Han reste nu till alla möjliga underliga platser i världen, bland annat träffade han en krigare i Liberia som han fick vapenträning av, han skall ha träffat krigsherrar från Afghanistan och Serbien, han skall ha talat med Napoleon Bonapartes ande i en seans i Bremen, och han skall ha invigts i den högsta graden av Ecclesia Gnostica Catholica, en grad som endast Alister Crowley lär ha haft. Därefter skall han ha lärt sig levitera av Nepalesiska buddhistmunkar varefter han trädde in i en annan dimension och konfererade med Belsebuub. Den sista resa han gjorde innan sina dåd var att besöka terroristgruppen Wasa SK i Stockholm där han efter ett toppmöte med blev befordrad till deras ledare. Han säger också att det var han som kom på den briljanta idén att fuska med lottnignen i norr-kvalet till Kadettallsvenskan så att de kunde gå vidare.

Vad som hände enligt andra[redigera]

Omgivningen tyckte att han började bete sig mer och mer bizarrt. Han flyttade hem till mamma och spelade datorspel i ett helt år. Han hade munskydd, som han menade var ett skydd mot gas som utsändes från "Mannen på Berget". Han började samla på handeldvapen, han sov med foliehatt för att skydda sig mot "strålar", och han hängde uppochner i knävecken i taknocken och ropade "kokokokokkkoooo", allt detta tyder omgivningen som om "någonting i huvvet gick sönder på grabben".

Han var också en sväng i Tjeckien där han av någon anledning betalade pengar till prostituerade, och han försökte köpa vapen där, på "tips av BBC" som tydligen hade talat med honom från TV, och givit honom "budskap" om vad han skulle göra.

Han gjorde närmanden till sin mamma som slog honom i huvudet med en stekpanna. Han gick omkring i frack med medaljer som han sade bevisade att han var Napoleons efterträdare. Han gick omkring och mummlade osammanhängande och skrattade hysteriskt utan synlig orsak.

Det som var sant i hans egen historia var att han medverkade på ett möte med Wasa SK. Dock visade det sig att han bara var med där för att gå en tränarutbildning i schack vilket han också slutförde strax innan han åkte tillbaks till Norge och utförde dåden.

Behandling[redigera]

Galningar brukar få s.k. psykofarmaka för att de skall slippa nöta sin omgivnings trumhinnor med tröttsamt tjat om sammansvärjningsteorier och negativa fantasier, och för att deras intelligens långsamt skall få växa fram igen efter att ha suttit fången i en mörk potatiskällare. Psykofarmaka sägs vara väldigt jobbigt för friska personer, men för galningar är psykofarmaka bara bra och trevligt. Vi på psyklopedin är optimistiska angående psykofarmakas tillämplighet i sådana fall som tidigare nämnts, att de bara skapar lycka, harmoni och välbefinnande. Annars kan det funka lika bra med ett dopp i svavelsyra.