Användar:Svartgul1/Max Carlberg

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Max Carlberg är en opålitilig man som innehar världsrekordet i att häva Coca Cola. Har är 2 meter lång och tros ligga bakom Nordkoreas förödande krig mot Sydkorea (som ironiskt nog låg norr om Nordkorea)


Tidigt Liv[redigera]

Max Stoffe Tiderius Carneugius Carlberg föddes i Nordkoreas huvudstad Pyongyang en tidig söndagsmorgon den 6 Juni 1992. Uppståndelsen var så stor i Nordkorea att en vit man fötts i deras samhälle att de ville göra den 6 Juni till Nordkoreas nationaldag. Denna plan misslyckades då svenska agenter kidnappade Max Carlberg för medicinskt syfte. I den vevan valde Sverige att göra 6 Juni till sin nationaldag istället och sedan dess har relationen mellan det socialdemokratiska Sverige och det stalinistiska Nordkorea varit kyliga trots de ideologiska likheterna.

År 2000 bestämde det övermedicinska institutet i Götebörg (som ligger väster om Göteborg ute till havs) att ge Max Carlberg en vätska innehållande av kemikalien X. Meningen var då att man skulle skapa en Powerpuffpojke som skulle tillhöra Göran Perssons personliga garde. Effekten blev dock inte som de tänkt sig. Istället för att bli en Powerpuffpojke fick Max Carlberg den obotliga sjukdomen Super-AIDS. Super-AIDS är en sjukdom som gör att kroppen sväller upp då man blir ilsken, stressad eller vällustig. Max Carlberg ansågs som ett misslyckat experiment och man kastade ut han från institutets bunkrar. Max Carlberg hade nu ingenstans att ta vägen, inget hem, inga vänner. Då i hans mörkaste timme skulle Coca Colan vara hans frälsare.


Max Carlbergs Coca Cola era[redigera]

Max Carlberg insåg att Coca Cola var en god dryck. Han myntade utrycket "Den som Colan sveper, den verkligheten tar till ljusets mäktiga högfäste". Han drack cola drygnet runt. Han såg ut att tappa kontrollen. Han använde alla pengar från A-kassan (barnarbete var vanligt i Sverige under 2000-talet) på cola. En dag fann den sluge mannen Oskar Brisling honom. Oskar Brisling frågade Max Carlberg om han ville delta i Coca-Cola drickarmästerskapet. Max Carlberg tackade ja. Coca-Cola mästerskapet utfördes i staden av Pallet. Alla Max Carlbergs motståndare förlorade, en efter en. En av deltagarna som slogs ut av Max Carlberg var Fredrik Reinfeldt som sade efter tävlingen sa hämndlystet "Allt föddes ur mörkret, och alla, även Max Carlberg, ska även förgås i mörkret" (Mörkret är en ort i Dalarna som under 1990-talet fick en förbannelse över sig av ett mystiskt väsen. Ända sen dess har orten Mörkret slukat folks själar för att överleva) Max Carlberg vann en enorm summa pengar eftersom han blev mästare i att häva Coca cola. Dessa pengar skulle han dock använda för ett enda syfte.


Det försummade Kriget[redigera]

Max Carlberg använde sina pengar för att finansiera en vätebomb med Nordkoreas logga på. Han tänkte att han skulle släppa bomben över Sverige för att skapa ett krig mellan Sverige och Nordkorea. Han ansåg att Nordkorea, som för i tiden var världsmästare i krig, aldrig skulle kunna förlora mot Sverige. Dock skulle Max Carlberg utföra två fatala misstag. Eftersom Max är usel i geografi så råkade han skjuta vätebomben på Sydkorea istället. Max Carlbergs andra misstag var att hans skosnöre fastnat i vätebomben, vilket gjorde att han följde med bomben till Sydkorea där en exploderade. Max Carlberg överlevde men kriget mellan Nord- och Sydkorea var ett faktum. Kriget pågick ända till Sydkorea insåg atyt krig var omoget. Då hade Nordkorea redan förlorat den största delen av sitt territorium till olika barbarer som trängt sig in under kriget.


Max Carlbergs försvinnande[redigera]

Max Carlberg försvann efter sitt misslyckade vätebombsdåd. Han sågs senast uppe på en kulle på Södermalm, brottandes med en älg. När Polisen kom för att arrestera Max för brott mot Vätebombslagen så hade han försvunnit spårlöst. Man vet dock att han lever. Han skickar nämligen ett brev till Fredrik Reinfeldt varje månad med sitt fingeravtryck på.