Användardiskussion:Realtime

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka


AWarn.gif   Varmt välkommen till Uncyclopedia på svenska, Realtime!

Hoppas att du kommer att trivas här. Börja gärna med nybörjarkursen, som gör det lätt att komma igång. Om du har frågor kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Psyklopedin. Om det du söker inte finns där, posta gärna dina frågor på forumet.

Sex saker att tänka på för nybörjare:

  • Mårdhet. Det vanligaste felet nybörjare gör är att inte våga skriva. Skriv! Om du språkliga felen göra, eller glöms några uppgifterna det vara ingen storare problem. Tvådje rättar till sådant till tiden. Men kom ihåg att all er bas är tillhörande oss.
  • Utforska. Ta en titt i deltagarportalen – där finns det gott om matnyttiga länkar.
  • Läs. Fortsätt sedan gärna med att läsa evigheten och om wikietiketten.
  • Fråga. Fråga någon av oss erfarna användare om du undrar om något – vi hjälper gärna till! Tveka inte att ta kontakt med en av våra faddrar.
  • Oneutralitet. Psyklopedins artiklar måste ha en massa tyckanden överallt, med personliga åsikter. Se Psyklopedin:Lägg in dina åsikter.
  • Signera. När du gör inlägg på diskussionssidor, signera det du skrivit. Detta gör du lättast genom att skriva fyra tilde efter varandra – så här: ~~~~. Om du inte har en tildeknapp må det inte vara det lättaste sättet, men du kan lika gärna klicka på knappen Button sig.png.

Om du behöver hjälp, skrik HJÄLP! på din diskussionssida och ställ din fråga under. Än en gång, varmt välkommen!

Doont speek Sveedesh?

Smidde ( DiskussionBidrag ) 20 september 2007 kl. 17.23 (UTC)

One-liners[redigera]

Hej, jag såg att du skrev några one-liners innan jag raderade dem. One-liners (enradsartiklar) kommer alltid att raderas, om du ska skriva en artikel, så får du utöka den. innan du trycker på "Spara". Förresten vill jag också påminna dig om att man ska skriva encyklopediskt, D.v.s. som att den felaktiga informationen vore verklig fakta.

Dåligt exempel: ”Filippa Reinfeldt är en städerska från Malmö”
Bra exempel: ”Filippa Reinfeldt, född 18 januari 1941, är en tysk författarinna som innan jobbade på finska bordeller”

Vilket låter mest encycklopediskt, eller mer avancerad? Hoppas du fattar vad jag menar, och tar åt dig av informationen jag ger dig. Kcaadbe 23 september 2007 kl. 19.22 (UTC)

Kungsgårdsgymnasiet[redigera]

Du äger inte den artikeln, ta inte bort mallen, för artikeln möter inte Psyklopedins krav om den inte omskrivs. Kcaadbe 13 februari 2008 kl. 21.19 (UTC)