Användare:Exilora

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Cattis the Fox/Cattis the Lucario[redigera]

Exilora är bara kodnamnet till det egentliga namnet Cattis the Fox eller Cattis the Lucario. Cattis är en hybrid, mellan en räv och en Lucario. Hon har alltså mäktiga krafter som aurasyn och liknande. Hennes pälsfärg är rosa, med mörkgrå tassar och öron och vit svanstipp. Hon har olika typiska Lucario-kännetecken som taggar på framtassarna. Cattis kallar sej för Cattis the Fox/Cattis the Lucario för att hylla Sonic the Swensk. Hon är med i Djurzistiska partiet, och hatar Super Marixo av hela sitt hjärta.

Tidig ålder[redigera]

Cattis gick på samma dagis och folkskola som Super Marixo och Sonic the Swensk. Hon var redan då nazist och deltog i många slagsmål med Marixo. En gång var hon nära att halshugga kräket med taggen på högra framtassen, men misslyckades. Som svar lät Marixo Cattis bli bortglömd i det stora TSE-äventyret, där hon förövrigt gjorde väldigt bra saker (som att leda Sonic till Tabuu).

Senare[redigera]

Cattis gick med i Djurzistiska partiet samtidigt som Sonic the Swensk, och skapade hejaramsan åt Sonic som idag används i SSBB-spelet (Go go Sonic). Hon deltog även i OS för dopade i kast med fryst kyckling omlindad i baconbitar.

Övrigt[redigera]

Cattis orkar inte skriva mer om sitt liv för tillfället.