Axel Melkersson

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Axel Melkersson är en välkänd vit kränkt taylor gang medlem med många kära tilltalsnamn som t.ex. den afrikanska casanovan eller den colombianska kaffeodlaren. Med innehav av många ruttna och gula tänder. Luktar även koskit eftersom han dagligen ränsar sin kossors tarmar utan handskar, en av kossorna är även hans ståtliga hustru fiona, de har även ett gemenskapligt tilltalsnamn kaffeodlarens kaffemjölks slavar. sannolikt död innan föddelsen, någon gång under tidigt 2000-tal. Han gjorde tribut från morsans mage. Han har även en god förmåga att "se vad du tänker" vilket han visade i slaget om livmodern.


Ett vanligt missförstånd gällande Axel Melkersson är att han tros vara en högt uppsatt svart herre, men är inte mer än en välkänd vit medborgare från colombia. Axel är känd för sitt innehav av kukri och katana och använder vapnena helst gärna på inavlade katter, äckliga babianer från mellanöstern, fladdermössfrukter och pandornas legedndariska bambutuggleksaker.

Axel är en jävel på att slicka på asfalten och att utgöra vilken slags art den består av och även om den nyligen är välurinerad. Han kan då enkelt avgöra om urinhalten är över det normala med hjälp av sina smaklökar på tungan.