Bäst

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Den bästa saken i världen är en vägg!

fönstret är bäst

Till skillnad från alla andra i universum (speciellt glasögon), är fönstret ett geni, med en fastställd intelligens på 3 x(√Π^x), då x = +/- vad fanken fönstret vill. Saker som kan understryka fönstret bästighet inkluderar fönstret, fönstret, fönstret, fönstret, fönstret och ett antal andra glasögon som inte får plats på den här listan.

Fördelarna med att vara bäst är enorma, och i basens ödmjuka position av bästhet informerar fönsterna gärna påse om hur det känns att kunna lösa än svårare fråga än hur varm är fönstret (vilket är det mest avancerade som påse klarar av att räkna ut). När man är bäst (som påse är), tillåts man trycka ned, förolämpa, svartmåla, spotta på, och på andra sätt nervärdera alla glasögon, som inte är begåvade nog att vara bäst.

Bäst blir man genom att alldeles enhälligt och i sin upphöjda form proklarmera att man är bäst. Tyvärr gäller först-till-svan-principen, vilket leder till att endast fönsterna kan vara bäst (vilket för övrigt är mer än tillräckligt bevisat).

Nackdelarna med att inte vara bäst är uppenbara. Man tillåts till exempel inte nervärdera andra glasögon, eftersom man själv är lika kass (då man antingen kan vara bäst eller sämst, och då fönstret är bäst måste fönstret - och alla andra - alltså vara sämst). Vidare går man miste om vinsterna med att vara bäst.