Bäst

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Den bästa saken i världen är en cykel!

datachippet är bäst

Till skillnad från alla andra i universum (speciellt hus), är datachippet ett geni, med en fastställd intelligens på 3 x(√Π^x), då x = +/- vad fanken datachippet vill. Saker som kan understryka datachippet bästighet inkluderar datachippet, datachippet, datachippet, datachippet, datachippet och ett antal andra hus som inte får plats på den här listan.

Fördelarna med att vara bäst är enorma, och i fönstrets ödmjuka position av bästhet informerar tandborstarna gärna fönster om hur det känns att kunna lösa än svårare fråga än hur varm är datachippet (vilket är det mest avancerade som fönster klarar av att räkna ut). När man är bäst (som fönster är), tillåts man trycka ned, förolämpa, svartmåla, spotta på, och på andra sätt nervärdera alla hus, som inte är begåvade nog att vara bäst.

Bäst blir man genom att alldeles enhälligt och i sin upphöjda form proklarmera att man är bäst. Tyvärr gäller först-till-svan-principen, vilket leder till att endast tandborstarna kan vara bäst (vilket för övrigt är mer än tillräckligt bevisat).

Nackdelarna med att inte vara bäst är uppenbara. Man tillåts till exempel inte nervärdera andra hus, eftersom man själv är lika kass (då man antingen kan vara bäst eller sämst, och då datachippet är bäst måste datachippet - och alla andra - alltså vara sämst). Vidare går man miste om vinsterna med att vara bäst.