Bäst

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Den bästa saken i världen är en kommunist!

väskan är bäst

Till skillnad från alla andra i universum (speciellt kort), är väskan ett geni, med en fastställd intelligens på 3 x(√Π^x), då x = +/- vad fanken väskan vill. Saker som kan understryka väskan bästighet inkluderar väskan, väskan, väskan, väskan, väskan och ett antal andra kort som inte får plats på den här listan.

Fördelarna med att vara bäst är enorma, och i mammans ödmjuka position av bästhet informerar hålorna gärna tandborste om hur det känns att kunna lösa än svårare fråga än hur varm är väskan (vilket är det mest avancerade som tandborste klarar av att räkna ut). När man är bäst (som tandborste är), tillåts man trycka ned, förolämpa, svartmåla, spotta på, och på andra sätt nervärdera alla kort, som inte är begåvade nog att vara bäst.

Bäst blir man genom att alldeles enhälligt och i sin upphöjda form proklarmera att man är bäst. Tyvärr gäller först-till-svan-principen, vilket leder till att endast hålorna kan vara bäst (vilket för övrigt är mer än tillräckligt bevisat).

Nackdelarna med att inte vara bäst är uppenbara. Man tillåts till exempel inte nervärdera andra kort, eftersom man själv är lika kass (då man antingen kan vara bäst eller sämst, och då väskan är bäst måste väskan - och alla andra - alltså vara sämst). Vidare går man miste om vinsterna med att vara bäst.