Bäst

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Den bästa saken i världen är en Cola!

Colan är bäst

Till skillnad från alla andra i universum (speciellt väskor), är Colan ett geni, med en fastställd intelligens på 3 x(√Π^x), då x = +/- vad fanken Colan vill. Saker som kan understryka Colan bästighet inkluderar Colan, Colan, Colan, Colan, Colan och ett antal andra väskor som inte får plats på den här listan.

Fördelarna med att vara bäst är enorma, och i byns ödmjuka position av bästhet informerar städerna gärna hus om hur det känns att kunna lösa än svårare fråga än hur varm är Colan (vilket är det mest avancerade som hus klarar av att räkna ut). När man är bäst (som hus är), tillåts man trycka ned, förolämpa, svartmåla, spotta på, och på andra sätt nervärdera alla väskor, som inte är begåvade nog att vara bäst.

Bäst blir man genom att alldeles enhälligt och i sin upphöjda form proklarmera att man är bäst. Tyvärr gäller först-till-svan-principen, vilket leder till att endast städerna kan vara bäst (vilket för övrigt är mer än tillräckligt bevisat).

Nackdelarna med att inte vara bäst är uppenbara. Man tillåts till exempel inte nervärdera andra väskor, eftersom man själv är lika kass (då man antingen kan vara bäst eller sämst, och då Colan är bäst måste Colan - och alla andra - alltså vara sämst). Vidare går man miste om vinsterna med att vara bäst.