Banan

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

”I begynnelsen skapade Gud bananen, och Gud tyckte att den var god”

~ Bibeln

Banan (latrin: Bananum Gullum Rectum) är en ört, likt kanel, kapsyler och cannabis. Banan är en universell ört. Den kan användas till allt. Detta är vetenskaplitg bevisat av Dr. Pol Pot runt år 0. Detta beskrivs i en lång utdragen rapport varvid han finner bevis för att banan ger övernaturliga krafter till alla som förtär den. Andra användningsområden Dr.Pot fann för bananen var bla mordvapen, telefon och smaksättning för fulvodka. Banan är även oerhört beroendeframkallande, men pga dess starka positiva sidor så förbises denna risk. (Negativa sidor är klåda och politisk aktivitet) Kända superhjältar som Svålmannen, Svindelmannen, Läderpiskan har ätit av denna ört och fått diverse tuffa krafter som de använder för att göra ont i samhället. Då de inte har något annat att äta. Det brukar sägas att bananen är ett bär, men det är fel. Ny forskning har bevisat att bananen i själva verket är en fisk.

Beskrivning[redigera]

Bananen är den största universella ört som finns. Den växer i enorma kukonger på exotiska buskar och träd. Gyllene gul färg är det vanligaste tecknet på mognad och fruktbarhet. En omogen banan kännetecknas av platinablont hår, orange brunkräm och väldigt mycket idiominsalva. Dessutom är behåringen runt roten liten eller obefintlig. Gröna bananer är inte bananer utan går under benämningen skit. Stoppa inte dessa i munnen. Bananer är en flockfrukt och växer upp i stora banansamhällen. När de växer upp, växer de uppåt och

Bakrund[redigera]

Bananen härstammar från en B bok. Bumbibjörnen Bamse sägs vara bagaren bakom den första bananen. Bamse bör ha blandat bär, blommor, bakpulver, bomull berättat om Bibeln och blandat rundor. Burken han lade smeten i började gro bakom Bamses boning. Göran Persson baxade burken och begravde den i Burma. Burma är idag bland världens frästa Bananexportörer. " Kul" säger Bamse när han dricker te.