Banankulturen

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Banankulturen är en hemlighetsfull svensk subkultur där man firar hemliga brakpartaj med mången stark dryck och går omkring med lustiga hattar av avlång typ med gul färg. Banankulturen tros gå tillbaka på en katolsk kult över ett icke erkänt helgon, Sankte Urban, som på 600-talet reste till Papua Nya Guinea och omvände många papuaner till kristendomen, spred bananodlandet samt blev uppäten av en ondskefull hednisk papuanstam, de utdöda fladderflaggisharna som kokade sankte Urban tillsammans med morötter och purjolök till en soppa och med stor förnöjelse förtärde denna soppa under en supé, med själve kaganen Bajan av Avarerna som hedersgäst. Den senare blev senare levande uppäten av en pythonorm som straff för sitt ogudaktiga deltagande i denna blasfemiska procedur.

Procedur[redigera]

Banankulturen går ut på att associera bananernas grundläggande filosofi med all världslig framgång som kan vilja uppnås av individen. Allt i denna världen utgår från bananens böjda form, och anhängaren som insett detta, kommer att steg för steg, genom väl valda riter, att invigas i den böjda bananens yttersta mysterier.

Första steget[redigera]

I det första steget kräver man av den potentiella bananisten att denne skall ta totalt avstånd från all vinförtäring. I detta steg, assisterat av bananpräster med en gul böjd hatt, krävs av bananisten att denne skall supa sig redlös med starköl, i varje steg sägandes sig hata vin, i synnerhet Spansk Rioja, tills vederbörande spyr i en röd hink. Då skall bananisten avsvära sig arbetarklass och verklig produktivitet, sägandes sig tillhöra exploaterarklass och virtuell produktivitet.

Andra steget[redigera]

I detta steg kräver man av den potentiella bananisten att denne skall ta totalt avstånd från allt knarkande. I detta steg, assisterat av bananpräster med en röd böjd hatt, krävs av bananisten att denne skall supa sig redlös med starkvin, i varje steg sägandes sig hata knark, i synnerhet Heroin, tills vederbörande spyr i en blå hink. Då skall bananisten avsvära sig övre medelklass och virtuell produktivitet, sägandes sig tillhöra sann utsugarklass och improduktivitet.