Barbapapa

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Barbapapa (uttalas Barbapappá) är en känd boxare från Andouillerike. Barbapapa är lättigenkänlig genom sin citronblåa färg och mjuka avlånga fyrkantiga form men också på sitt otroligt stora ljussvarta skägg. Han är en mycket speciell boxare, han har nämligen barn och fru. Barbapapa har också förmågan att kunna förvandla sig till en stor skär kanin. Man har upptäckt att han ofta navänder sig av denna förmåga till att locka barn till sig, Barbapapa är nämligen också känd för att vara machosist, nazizt och pedofil. Namnet barbapapa fick han från sin far. Enligt pappan själv var det bara ett namn "som slog mig". Barbapapa betyder på svenska "pappas skägg". Barbapapa levde från år 1337 till år 1408 och 1970 till 2079.

Barbapapa och Barbamama[redigera]

Barbapapa föddes på en bakgård i Somalia när hans pappa PostisPer-Jakob den Andre hade samlag med rabatten. Forskare säger att detta ska vara orsaken till Barbapapas kanske lite annorlunda sexuallitet. Barbapapas uppväxt var mycket tuff. Han levde med sin syster, Barbamama som alltid retade honom för hans könlöshet och stora skägg. I skolan blev han mobbad och ofta slagen och dragen i skägget. Men eftersom hans kropp endast bestod av 100% okänt materiall tålde han väldigt mycket. Det var genom mobbingen Barbapapa lärde sig boxas.

Barbamama (uttalas B4RB4M4M4) är Barbapapas syster och fru. Barbamama blev i tidig ålder tagen på sängen av Barbapapa eftersom han var sur på henne och kände dragning till hennes mycket kvinnliga former. Barbamama var redan i tidig ålder mogen och kan precis som Barbapapa förvandla sig, fast till en blomma istället för en kanin.

Barbapapa och Barbamama har också 7 barn. Dom kommer till genom att Barbamama skiter i ett ägg som sedan läggs i jorden för att utvecklas. Efter 13,37 dagar födds ett barbabarn.

Barbabarn:

  1. Barbazooka
  2. Barbastubb
  3. Barbaflint
  4. Barbabot
  5. BarbaG
  6. BarbaRa
  7. Sven-Göran Ond
  8. Anders Sjuk
  9. Mattias Jakobsson

Karriär[redigera]

Barbapapa slog sin första mupp under sista året av skolan. Han tycke det var roligt och började snart på proffsboxning. Han var en otrolig boxare, eftesom han inte kunde känna någon smärta. I flera dagar boxades han på proffnivå och var mycket uppmärsammad. Bland annat var han med i TV4 år 1337. Han var bara *** år och alla trodde att han skulle bli världmästare i Vm. Men efter att ha besegrat Kent Agent i finalen blev han bortdömd för doping. Året efter kunde man se Barbapapa tävla i OS för dopade men hade då gått ner i djupt sexmissbruk och blev snabbt köttad.

Men Barbapapa gav inte upp. Han kämpade på och gick på många rehabiliteringar och sexkurser. Lyckilgt vis kunde våran fyrkantiga vän vinna mot sexmissbruket då han fann sin soulmate, Jim Thorpe under OS för dopade 1912.