Barnkalas

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”Barnkalas skall hållas på McDonald's, så blir de garanterat världens mest drogfyllda barnkalas.”

~ Ronald McDonald om Barnkalas

”Gud,hur ser jag ut?! Ungarna kommer tro att jag är Shed Mov!”

~ Emils mamma om Barnkalas

”När man i barndomen varit på barnkalas hos någon klasskamrat och måndagen därpå kom tillbaka till skolan var det bara en enda sak som avgjorde hur häftig festen varit: Mängden hembränd sprit som serverats där och inget annat! Jag var alltid så ledsen över att vi inte hade någon hembränningsapparat hemma, då mina föräldrar vägrade att skaffa en sådan, så jag fick bara bjuda några kompisar som bodde på samma gata. I garaget delade vi på en flaska sprit från Systembolaget, som en äldre polare köpt ut åt mig.”

~ Lotta Engberg om barnkalas

”Jag älskade barnkalas! Jag älskade speciellt delen med vodkan!”

~ Autumn Blaze om barnkalas

”...som JAG minns att ni inte hade råd med...”

~ Biktor om barnkalas

Barnkalas skall vara en rolig och spännande fyllefest. Annars kan barnen bli mycket ledsna, och skolka från förskolan eller skolan i flera veckor. På ett barnkalas skall det krylla av hembränd sprit från början till slut. Det skall även sjungas fyllevisor, och häftigast är om barnkalaset urartar i stort slagsmål mellan berusade barn. Barnen brukar tävla om vem som hade häftigast barnkalas, och då är det enbart spritmängden som räknas. Även på förskolor och fritidshem brukar man numera bjuda på hembränd sprit då något barn fyller år. McDonald's har gått ett steg längre än så: De serverar nämligen även narkotika på sina barnkalas. Barnkalas har på senare år fått stark konkurens av kommunala drogdiscon.

Myten[redigera]

Många människor har inte alls denna bild av barnkalas. De tror att det är det där gamla tråkiga tjafset med saft, bullar, tårta, och lekar. De har blivit hjärntvättade av bland annat Baal-Ladin, Rånartjänst och Wikipedia. Men det är helt fel, för detta är mer något för tonåringar på högstadiet och i gymnasieskolan, där är det många som gillar det. Men det är inget för småbarn. De flesta småbarn vill ha vilda spritfester.

Se även[redigera]