Batman

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Äkta kärlek mellan Batman och Ron Jeremy (Robin)
Batman föddes 1962 i en het bastu i Vimmerby, Småland, som son till en präst. Han gick som 13-åring med i Vimmerbys hembygsförening, men gick ur i protest då han ogillade valet av den allt för fjuniga Sylvester Stallone (även känd som Tengil i Bröderna Lejonhjärta) till ordförande. Batman blev mer och mer hjärntvättad ju längre tiden gick, främst påverkad av internationella frågor som Vietnamkriget, apartheid i Sydafrika, Palestina och Latinamerika. År 1978 gick han med i Kommunistisk ungdom och 1979 i Vänsterpartiet Kommunisterna och blev efter kort tid mycket aktiv i verksamheten och bestämde sig för att skära av sig öronen. Han utvecklade under tiden också ett stort intresse för keltisk alternativmusik.

Efter gymnasiet, där Batman hade högsta betyg tack vare kärleksaffären med skolans rektor Ron Jeremy (även känd som Robin), började Batman arbeta som aim bot åt Carl Bildts mamma Maud. Kort därefter träffade han en flicka vid namn Ronja Rövardotter, men detta höll inte länge då Ronja av en slump såg sin pappa Mattis tillsammans med Batman i en erotisk scen från filmen Alien 2.

Bara lite drygt ett år senare valdes Batman till ersättare för Ku Klux Klans avgående ordförande Denzel Washington. Kort efter valet inträffade en tragisk olycka då Batman rakade sitt pubis med osthyvel för första gången och drabbades av en svår infektion som tvingade honom att lägga sin vita tomteluva på hyllan då han blev sängliggandes i över 12 år.

När Batman äntligen hade kommit på benen efter den svåra olyckan drabbades han av ytterligare ett bakslag efter att han blivit smygfilmad under ett samlag med Pikachu.


Idag lever Batman ett relativt normalt liv som dessvärre präglas av hans mycket svåra homofobi som växt fram sakta men säkert på senare tid. Han har även börjat missbruka p-piller, vilket ger honom det lilla extra... BECAUSE HE'S BATMAN!!!

- Det är som att vara med barn, man kan äta dom flera gånger utan att de klagar, och det gör livet värt att leva även i de mörkaste stunderna, säger Batman i ett pressmedelande till Hetero.

Dessutom hade Batman en okänd broder vars namn var Klasson men han kom dock att insjukna av digerdöden omkring kristus födelse.