Biebermixers

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Nose flute player.jpg

Den här artikeln är sönderknarkad
Du kan hjälpa till genom att dumpa hela artikeln och skriva om den.

Snälla, tänk på barnen!
Din mamma om droger
MrE.jpg
Stop hand.png "JA' TYCK' SYNN' OM IDIOT'N SOM INT' FIX' 'N HÄR SK'T'N!" Stop hand.png
Någon, hjälp den här idiotiska sidan genom att skriva om den.
Och se till att den dricker sin mjölk också. Endast då kan den komma med i A-Laget.

Tjenare bois! and gurls![redigera]

År -900+900 så skapade johsaw & phiben BingeliBöngilus och sprängde en stor sak.

År 1893 så uppfann Johsaw & Phiben Buiebermöxers men innan dess så hade dom aids.

År 1894 så döptes Buibermöxers om till Biebermixers eftersom Buibermöxers va för töntigt.

År 1895½ så splittrades Biebermixers pga band namnet och så gick dom hem.

År 1993 så skapades Buibermöxers på nytt sitt band.

År 1994 så bytte Buiebermöxers namn till Biebermixers.

År 1995½ så splittrades Biebermixers igen fast denna gången gick de inte hem då gick de och åt taaaacoo.

År 2011 så Skapades buibermöxers igen.

År 2011 så bytte de namn från Buiebermöxers till Biebermixers.


Nu mera så är dom proffz på allting dom gör, dom har ca 20,000 views på youtube och tjänar flera miljoner om dagen.

De är numera multi miljadärer och lever just nu i Halmstad i en ett stort slott på ca 10,000m² med en tomt på över 5000 Hektar. De har också en stor vakt hund på ca 3 meter hög och 20 meter bred, tyvär så är hunden vegetarian.

Biebermixers har nu inga skulder och är just nu rikast i världen och är även proffesionela fotbolls spelare same ishocky och även väldigt kända ekonomer inom godis branchen. De har också den största godis fabriken i världen och kallas för "Carlsbergzzon's Godis AB" de tillverkar också mycket syntet bananer som väger ca 15 kilo styck och går inte äta men är väldigt bra för hunden. Biebermixers Tillverkar grässklippare också på "BiebezMixerz Gressklippare AB" som fungerar som en vanlig bil och kör i ca 500 km/h vid lägsta fart men har dock inga bromsar men det är ingen fara för att dom har en pinne i hjulet.

Biebermixers är fett proåwh de har också lagt ett bud på köpa hela USA och "Thomson Routerz" fast om dom skulle få Thomson så skulle "Telia Sonera" gå i Konkurs villket BieberMixers i en intervju stödjer till 1000% och ser gärna att telia går i konkurs. De har också plannerat att störta Bieber Emperiet samt att Flytta hela sverige till USA. För att lyckas med detta måste de anlita "MATZ Grevf INC".

Biebermixers största hot är Agnuta som är en bitter fitta hon hotar och äter små barn hon har även hotat att förgöra biebermixers imperiumet.

Biebermixers har plannerat att även bygga en flygplats för 300 miljarder dollar på Matz bakgård i Uglum. Matz har dock ingen stor bakgård den är på ca 10 Kvm men planneras att byggas som ett torn på ca 1000 olika våningar. Kommunen i Matz hemort har gått ut med att dom stödjer detta med 49½% enligt StatistiskaCentral garderoben. Matz var fly förbannad och hävdar då att man inte kan lita på Garderober han själv sa "det finns monzter där"

år 2111 och kommer att få plats med ca 20 miljoner flygplans delar.

år 1000000½ byggde biebermixers en stor sak den var väldigt stor och förstörde matz bakgård tyvär så var det där biebermixers flygplats låg så dom fick ersätta den med en gammlare flytplats. Flytplatsar är fätt dyra att bygga de kostar 1000000 miljoner per KVM fast biebermixers är så pro så dom byggde det på 39 hektar för 20 kr Svensson's bygg han sa att det är kompis pris.

ICA JERRY slutar på ica! Biebermixers fyller ut hans plats. nu så har dom ännu mer pengar än förrrut detta var år 2012 jajemen

Svensson's bygg ab aka Svenis bygg gick i konken precis efter bygget var klart. så han feck inga pängar