Bonde

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

En bonde är en ful humanoid från det s.k "landet".

Bondekännetecken[redigera]

De har oftast väldigt stora framtänder som de visar överdrivet mycket när de ler fånigt och snackar konstigt, och allt på en gång! Ju större framtänder en bonde har, desto mer tur har han oftast med bondetanterna. När bonden ler så visar han som sagt framtänderna. De är oftast gula, men i vissa fall kan de till och med vara lite mörkgröna med skiftningar av svart. Detta beror på bondens saknad av personlig hygien. På sin höjd så bytar bonden underkläder en gång om året och sina tänder borstar de ungefär en gång i sitt liv. Oftast sker detta i skiftet från 20 till 21 år då bonden oftast blir könsmogen. Tidigare könsmogenhet har rapporterats, men på sin höjd har de varit så unga som 19 och ett halvt. Vi "vanliga" människor är ju helt annorlunda och blir könsmogna mycket tidigare. Om du inte har blivit könsmogen tills då du är 18 år, ombeds du att kontakta ett sjukhus, då det finns en mycket stor chans att du är en bonde.

Bondesex[redigera]

När bonden vill para sig med en bondetant så börjar han med att smeka sin traktor med sitt könsorgan. Efter det börjar han att slicka på traktordäcket tills det är helt vått. Ju våtare däcket blir, och, självklart, ju större könsorgan bonden har, desto större chans är det att bondetanten ska fatta tycke för honom.

För att visa sin tillgivenhet till bonden börjar tanten med att slicka det område där bonden har gnidit sitt könsorgan. Sen tar hon fram (eller... Hon öppnar byxorna i alla fall) sitt könsorgan och börjar gnida det på däcket. På så sätt blir tanten våt. När hon är tillräckligt våt går hon fram till hanen och själva akten börjar.

Det är spännande att se, men självklart, även lite skrämmande. Bonden tar sitt stora (eller lilla?) könsorgan och stoppar det i ett mörkt hål mellan benen på tanten ända tills hon börjar skrika och sen släpper han ut en vit vätska. När vätskan rinner ut ur hålet slickar tanten upp det och med lite tur blir hon då befruktad.

Bondekriget[redigera]

Mellan åren 1898-1935 pågick det ett väldigt långt krig mellan bönderna runt om i Sverige. De hade delade meningar när det gällde namn till framtida generationer. Sydbönderna ville att alla bönder skulle heta Ragnar och att alla tanter skulle heta Ragnhild. Nordönderna tyckte att det var skamligt och ville istället att bönderna skulle heta Karl-Alfred-Orwar, med smeknamet KAO [uttal: COW] och att alla tanter skulle heta Pia-Inga-Gertrud, med smeknamnet PIG [uttal: PIG]. Naturligtvis accepterade de inte varandras idéer och vägrade att kompromissa. När de inte kunde komma på någon lösning (vilket inte var så konstigt eftersom bönder är väldigt dumma), så började kriget. En dag diskuterade de bara namn, nästa dag började de kasta rovor på varandra. Potatis slungades iväg mot de andra bönderna, men självklart missade de. Det gladde många människor som fick gratis mat i alla de 37 åren som kriget varade. Men efter 37 år så hände någonting storartat. En av bönderna i nordbondelandet blev träffad av en säck rödbetor i huvudet, eller som han själv sa: "Den dära säcken kom från himmelen och dängade mig rakt i bollen som sprack och börja bloa, sen sa jao, aaooowwweee!"

Det var vändpunkten för kriget. Nordbondeland gav upp och sa att sydbondeland skulle få fri tillgång till all deras odlingsmark. De sa också att de skulle kämpa tappert i kampen mot förtrycket från de rika. Ett löfte som de bröt ett år senare när de själva blev rika och började trycka ner bönder själva. Numera är de enda bönderna som finns kvar de i sydbondeland, eller som det numera kallas, Skåne.

Bondeuppfinningar[redigera]

Det finns inga.

Bondesammanfattning[redigera]

Ja, vad vi har lärt oss här är att bönder faktiskt är fula och dumma personer.