Borlänge

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Borlänge är Sveriges mest invandrar täckta stad.

Borlänges stadsvapen

Om du kommer utanför dörren luktar det turk. Det är viktigt att ha med er en vitlöksindränkt kebab om ni kommer hit på semester. Bäst är det att undvika Borlänge överhuvudtaget. Men om du är tvungen att komma hit så ta med godis från LIDL. Varför? för att om turkarna börjar kladda på din bil så kan du kasta ut lite godis försiktigt genom bilrutan. Akta dock så att deras arm inte kan ta sig igenom. Turkarna som inte har råd med lidl godis kommer kasta sig mot godiset och börja slåss om det. Borlänge har en egen national sång som heter "Challama". Om du vill passa in bland folket, ha med dig minst 20 kusiner på resan. Att ha med en gasmask är också en bra idée för att stanken från Centrum är giftig.

Bibliotek

Det värsta stället i centrum är biblioteket. Dock går det inte att komma in där nu sedan somalierna tog över den med våld. Biblotikarierna vart grovt misshandlade och våldtagna med däcket av en cykel som de hade "lånat" från din farmor som också vart våldtagen med den.

Kupolen

Kupolen är stans största moskée. Förut var detta ett köpcentrum tills somalierna tog över det då bibloteket inte kunde rymma alla dom 27 miljoner kusinerna. Men denna gång gjorde säkerhetsvakterna motstånd genom att barikerra ingångarna med tvål som är somaliernas värsta fiende.Några av somailerna var dock inte så rädda för tvål så kallade Svemalier som är en blanding mellan en svensk och en somailer. Dom lyckades infiltrera kupolen genom att måla sina ansikten med vit vägfärg. Dom "vita" negrarna våldtog säkerhetsvakterna brutalt. Sen var kupolen förlorad. Regeringen hade inget val utan tvingades att bomba kupolen med rengöringsmedel som skulle inte helt olikt råttgift skulle driva ut negrarana. Detta fungerade inte. Så nu är också kupolen övertagen.

Att vistas utomhus efter klockan 19.00 med en kebab och bröd i fickan är inget jag rekommenderar, jag har provat och jag kunde varken sitta eller gå på flera veckor efter jag blivit grovt penererad och misshandlad.

I Borlänge pratar man med en dialekt som kallas Dalmål, det är en blanding av arabiska och icke-nykter svenska.

En familjemiddag i en vanlig familj i borlänge.

Första maj tåg i Borlänge.