cAPS LOCK

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

cAPS LOCK ÄR EN KNAPP PÅ TANGENTBORDET. NÄR MAN TRYCKER PÅ DEN AKTIVERAS STORA BOKSTÄVER SOM GÖR ATT DET MAN SKRIVER FRAMGÅR MYCKET TYDLIGARE. dENNA KNAPP ÄR MYCKET VIKTIG OM MAN SKRIVER NÅGOT PÅ ETT ONLINE-FORUM. sMÅ BOKSTÄVER IRRITERAR LÄSAREN, EFTERSOM DET VERKAR SOM OM MAN VISKAR. fOLK SOM VISKAR VERKAR GALNA. oM MAN SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER KOMMER ANDRA LÄSARE ATT GE EN VÄNLIGA KOMMENTARER OM ATT MAN HAR CAPS LOCK AKTIVERAT. dET ÄR BARA ATT TA ÅT SIG ÄRAN.

STAVNING[redigera]

nÄR MAN SKRIVER MED BARA små BOKSTÄVER BLIR TEXTEN SÅ TYDLIG ATT MAN INTE LÄNGRE BEHÖVER KORRTEKURLÄSA DEN. tEXTEN BLIR SÅ TYLIDG ATT DET INTE GÖR NÅGOT OM MAN RÅKRA STAV FEL. dESSUTOM ÄR STORA BOKSTÄVER BÄTTRE PÅ ATT ÖVER FÖRA TONFALL, SÅ MAN KAN ANVÄNDA JÄVLIGT MÅNGA SVORDOMAR. dE KOMMER INTE ATT UPPFATTAS SOM STÖTANDE, EFTERSOM DEN SATANS LÄSAREN KOMMER ATT UPPFATTA VAD MAN MENAR OCH INTE VAD MAN SKRIVER. sÅ GLÖM ALDRIG I DITT HELA LIV, DU BLIR FÖRJÄVLIGT COOL OM DU SKRIVER MED STORA, HÄR UNDER SER DU EN SKITIG MEN PERFEKT FÖRKLARING. VAD LÅTER VASSAST, OCH ÄR DU MEDVETEN OM ATT DU ALDRIG SKULLE ORKAT LÄSA IGENOM DENNA SKIT OM DET SKULLE VARIT SMÅ BOXTÄVER?????????????? (MÅNGA FRÅGETECKEN IRRITERAR OCKSÅ FOLK)

HÄR TEX, VAD ÄR BÄST:

du är en jävla idiot (inget illa menat)
DU ÄR EN JÄVLA IDIOT (INGET ILLA MENAT)

VAD ÄR BÄST Mall:Rolig hahahahahaha
HAHAHAHAHAHA

DÄR SER DU

Och här under står det SKITGREJER SOM PLÖTSLIGT BLIR COOLA NÄR MAN SKRIVER MED STORA BOXTÄVER ARTIKELELÄNDET ÄR EN STUB. SNÄLLA, HJÄLP OSS OCH FÖRLÄNG DEN. OM DU HAR EN ROLIG IDÉ SOM INTE ÄR HELT IDIOTISK, SÅ KLART. SER DU, ANNARS SKULLE DET BLI SMÅ SKITBOXTÄVER, LÄR DIG NÅGON GÅNG

NÅGON NÅGONSTANS BESTÄMDE HELT OCH HÅLLET SPONTANT ATT NU SKA VI HA EN NY KNAPP PÅ DATA BORDET, SOM HETER JUST; CAPS LOCK. MR. NÅGON NÅGONSTANS KOM PÅ ATT 10-12 ÅRIGA POJKAR INTE KAN STAVA ELLER PRATA KORREKT, DÄRFÖR SKULLE DE SÄKERT GILLA DENNA NYA KNAPP. SOM GAV VARJE FEL STAVAT ORD EN NY MENING, ORD SOM UPPFUNNITS AV 10-12 ÅRINGAR MED JUST TANGENTEN CAPS LOCK; RULL LMAO ROFL E=MC2. ETT BRA EXEMPEL PÅ JUST DETTA ÄR TILL EXEMPEL PI=3.14, EN 11ÅRIG POJKE SKULLE SKRIVA PIROGER, NÄR HAN HELT PLÖTSLIGT SLANT PÅ BOKSTAVEN "R" OCH SLOG HUVET I TANGENT BORDET DÄREFTER TRYCKTE IN=3.14, JA, TILL OCH MED LIKA MED TECKNET MED BARA FEJAN. DÅLIG MOTORIK DE SMÅ HAR. OCH SEN HELT RANDOM SNUBBLADE PÅ ESC OCH KLICKADE ENTER. POJKEN BODDE NÅGONSTANS I GREKLAND OCH ÄR TYDLIGEN NÅGOT SLAGS GENI EFTER AT HA FÅTT NOBELS FREDSPRIS.

FÖR ÖVRIGT SÅ ÄR DET BÄSTA SKÄLET ATT ANVÄNDA CAPS LOCK ÄR ATT ALLA KAN se VAD DET STÅR INKLUSIVE BLINDA ELLER HUR! + ATT MAN INTE KAN MISSUPPFATTA BUDSKAPET!