Chewbacca

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Chewbacca[redigera]

Chewbacca Aka Jorge Chorren Come at us är en terroristisk Chilensk hårig bjässe från yttre rymden. Trots sin längd så är han väldigt kort, konstigt nog. Men han är en huligan på slagfältet. Hans kompanjon, Hans Solstråle är hans bästa kompis. De springer genom Tulpan fälten, hand i hand, med varann. De har väldigt kul tillsammans. De lever ett så kallat ytterst udda liv. De är intergalaktiska mansstrippor. De är dessutom väldigt kända för det. De lever ett lyckligt liv i sitt rymdskepp 1000 Fååågel . Den ser ut som en missbildad frisbee. Men de fungerar. Även väldigt känt.

Deras mästare George Lucas Clooney, är en sith. Han har sin slav Darth Ass-invader. Darth Ass-invader hatar Chewbacca mer än något annat. Han är väldigt lik Donald Trump USA's nya president. De hatar båda latinos/mexikaner. Darth Ass-invader är en sith som tidigare i sitt liv var en himmelvandrare (Skywalker) men blev tillfångatagen och possesed av George Lucas Clooney. Men Darth Ass-invader är väldigt lycklig med sitt liv. Han har 2 hemliga barn som är incest som han inte vet finns. Men de hatar iallafall sin far. Han är i hemlighet muslim och är jihadist till ISIS.

Den stora kampen[redigera]

Chewbacca far genom galaxen med sin rumpnisse till kompanjon. De letade efter beef. De flög först till planeten Chile, som även är Chewbaccas hemplanet. Där består befolkningen av håriga män och vääääldigt håriga kvinnor. Där man knappt ser skillnad på dom. Den större delen av befolkningen (95%) är banan odlare. De resterande 5% var kakao odlare. De lämnade planeten utan att hitta något beef. Så de åkte till Vietnam. Där letade de efter beef men istället så hittade de en risodlare vid namn Mike Tyson. En förrymd slavboxare som joinade deras kamp mot Darth Rekrum-invader. De Åkte till Lilla Danmark och letade vidare efter beef så de kunde utvecklas till sin sista strid mot Darth Rektum-invader. De gick till de kungliga rådhuset och hittade Jimmie Åkesson och Charlie Bringborn Aka Charlie XVI Bringborn . De nekar till att beefa och att joina deras kamp mot Darth Rektum-invader eftersom de har något gemensamt med Rektum invader. De är alla tre rashatare. Så de är emot Chewbacca och Hans Solstråle.

Nu har de bestämt sig att åka till Darth Rektum-invader's bas i rymden format som en stor plåt stjärt. Han har självklart sitt kontor i mitten av denna plåt stjärt, alltså i anus. De flyger in genoom fönstret och lyckas träffa Darth Rektum-invader så han blir förlamad i sina robotben. De vinner striden och lever lyckliga, springandes genom sina tulpan fält.

End...