Chihuahua

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Chihuahuan är ett litet fjäderfä som togs fram av boerna för en jävla massa år sen. Det de gjorde var att korsa en råtta med en pudel. Resultatet blev en bortskämd liten dj-el utan en chans att klara sig i världen. Chihuahuor har ofta benen bortopererade för att bättre få plats i små Gucciväskor.

CRIS[redigera]

Chihuahuornas Rätt I Samhället bildades den 17:e maj 2001 i Oslo av Baard Nue Fjaas Noegaarden och har som sitt främsta syfte att göra chihuahuan rumsren (dessvärre har detta hittills varit omöjligt då de små gynnarna bajsar överallt mest hela tiden). CRIS har över 50 medlemmar som vardera bidrar med ca 350.000:- i månaden, vilket gör organisationen till nordens rikaste djurrättsorganisation med uppemot 100 gånger så mycket budget som WWF (som är den näst största). I styrelsen för CRIS kan man hitta så gott som alla kändisar som de facto inte har något att säga.

Ett eget språk?[redigera]

Forskare i Sydafrika och USA har under den senaste tiden kommit med nya rön om Chihuahuornas skall. Man har kunnat hitta likheter mellan chihuahuans skall och morsekoden. Ofta kan man höra chihuahuor i handväskor avge tre korta, tre långa och tre korta skall - något som forskarna kunnat koppla till det världskända nödanropet "SOS" (Save our souls). Forskaren Billy Bob Doolittle menar att "det är helt djävla uppenbart att krabatjävlarna inte borde existera" och att "evolutionen kastar in alla vapen som står i dess tjänst för att utrota dem".

Ondska[redigera]

Bevisat!

Det är ett välkänt faktum att chihuahuan är en av de mest ondskefulla och destruktiva existerande husdjuren, som i grund och botten önskar att slita små köttbitar ur sina mattar och hussar under det att de senare sakta förblöder. Det som främst hindrar chihuahuan från att orsaka jättelika massakrer på tusentals människor är dock att de är så att säga jättesmå, och att deras tuggapparat inte klarar av att bita igenom huden på sagda människor. I stället står de och patetiskt gläfser under det att omgivningen tycker att de ser små och söta ut.

Piffi[redigera]

Nyligen har chihuahuan Piffi dragit uppmärksamhet till rasen genom att bestämt hävda att "vi chihuahuor är stora hundar i liten förpackning". Världen håller andan - är Piffis ord sanna eller är det tomt prat?

Se även[redigera]