Christina Aguilera

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”Frågan är om det finns någon bättre artist än The Rolling Stones”

~ Chuck Norris om Christina Aguilera

”Hon var otroligt skö... eh.. Hon gör bra musik, menar jag.... hehe...”

~ Göran Persson om Christina Aguilera

”DRITTES REICH! HON JOBST FÜR OSS!! VÄNTA BAR!”

~ Adolf Hitler om Christina Aguilera

”Förrutom Kikki Danielsson är det bara Christina Aguilera som hotar mig från att bli "The Global Queen of Heavy Metal"”

~ Lotta Engberg om Christina Aguilera

Bakgrundsinformation[redigera]

Christina Aguilera är en av vår tids största halvkvinnliga heavy metal-artister. Christina slog igenom år 2006 med hitlåten "Beautiful" som såldes i hela 12 exemplar världen över. Miss Aguilera har släppt tre album under samma år och fått både bra och dålig kritik över sina verk. Det mesta är dåligt.


Hon är väldigt öppen med sina åsikter och idéer och inspirerar många blivande artister och uteliggare till bättre ambitioner. Christina är väldigt framåtdriven och gör det hon kan för att lyckas, och det är ganska lite hon kan, men hon försöker iallafall. Christina har även haft relationer med Göran Persson, Chuck Norris, Tomas Ledin, Adolf Hitler och August Strindberg.

Historia[redigera]

(Historia saxat från Christinas officiella hemsida)

Christina Aguilera föddes i en småstad i Tüskland år 1985. 1994 flyttade familjen till Sverige, där de vistades illegalt. Det blev ingen skola för hennes del, och därmed inga kommunala drogdiscon, något som vid denna tid började slå igenom. Hon utnyttjades som undangömd barnarbetade hos Saddam Hussein i en kebabkiosk. 1995 beslöt han sig för att hålla henne som hembiträdesflicka. Christina Aguilera hölls inlåst i två år, och eftersom hon vistades illegalt i Sverige viste hon att om hon greps av svensk polis skulle hon utvisas. Hennes föräldrar hade inga förhoppningar över att Christina skulle bli något stort, då hon led av reumatism, Down's Syndrom och Anorexia.
Christina blev tidigt ett stort fan av Korn, Sliknot och andra band som spelar klassisk musik. När Christina en vacker vårdag i april 1997 lyckades rymma, få av sig hembiträdesuniformen hon tvingats bära. Hon klippte sönder blusen och kjolen, som ingick i hembiträdesuniformen, och snodde vanliga kläder i en UFF-container gick hon för att handla godis i den närliggande godisbutiken, så skulle allt ändras permanent. Hon höll nämligen på att nynna på en sång hon hittat på själv medan hon valde ut vilket godis hon skulle köpa. Butiksägaren hörde det och berömde henne.
Sedan avslöjade han att hans farbrors kompis ägde Howling Records inc., den ledande kedjan inom populärmusik och dansband. Men han tyckte inte att Christina hade det rätta utseendet och utstrålningen för att kunna bli en stor artist.
Christina blev ledsen och gick hem, men kom sedan på vad hon skulle göra. Hon skrev ett brev till ägarna för Extreme Makeover och Extreme Brain Makeover. Hon skrev att hon var i en godisbutik och nynnade på en sång som ägaren råkade höra, och ville göra henne till artist, men sa sedan att hon var för ful. Här har ni hela brevet oediterat:

   Hei Extriim Makeovr och Extriim Brajn Makeovr.
   Jag är en kjej på 12 år och jag har et litet problemm. Jag skjunger bra ock sånnt, o ja vill bli artisst.
   Men hann som skapar artisstärna sa at jag är för ful för at bli atrisst.
   Jag harr dawns syndråm, anoreksia ock reummattism lr va de hetär. So ja skule villja få jeLp me mitt
   utsende så jag kann bli arrtist o leva up til mina drömar. Jag vil ochså stödja mina föreldrar ekånåmiskt
   me dom pengarr jag for in som arrtist.
Jag hopas att ni överveger mej do jag har störe nyta en 2:a har me det her. Jag er gangska intelektuäl so jag tror jag kann kykas bara jag har det reta utsendet so ala blir helt TOcKIGA i mej.
Jag borr po reichgattan 24B en bit uttanför Würzburg i Tyssklannd. Mit telefånnumer är (censurerat pga Christinas vilja att censurera det) so det är bara at ringa om jag komer med. :)
   Senn vil jag vara medd i brajn makeovr ochså för mit doawns syndråmm. Her for ni enn bild po mej.
   Tak för at ni TOG ER TIDD!!!!!!

Under tiden Christina väntade på svar så arbetade hon i Stockmund på en limfabrik för att bidra med pengar och mat på bordet. Familjen var nämligen väldigt, väldigt fattig då de få pengar hon fått under åren i kebabkiosken och som hembiträdesflicka endast räckte till bredband. Fortfarande hade hon dock inte uppehållstillstånd i Sverige.


Christina i Extreme Makeover[redigera]


Efter ett år och två månader fick Christina ett telefonsamtal där hon fick höra att hon antagits till både Extreme Makeover och Extreme Brain Makeover. Hon blev naturligtvis lycklig och tackade väldigt mycket för hjälpen.
Hon berättade för sina föräldrar, som blev mycket glada för hennes skull. Men samtidigt var de lite oroliga att hon inte riktigt skulle passa in där på grund av sina sjukdomar, men beslutade sig sedan för att godkänna det. Christina gick och köpte sig en resväska och sprang hem och packade.
Hon skulle bli hämtad med flygplan precis utanför huset inom en vecka, så det var viktigt att hon vilade sig. Under tiden låg hon mest i soffan och lyssnade på radioSveriges Radio P1, dansbandskanalen. Vid denna tid dominerade Lordi hitlistorna. Christina visste att radiokanalen kontrollerades av Rånartjänst, men det brydde hon sig, till skillnad från många andra, inte om. Fem dagar senare ropade någon "FRÖKEN AGUILERA!" genom en megafon. Fönstret stod öppet, och hon greppade sin väska och sprang ut och satte sig i flygplanet som stod där. Hon var alldeles i extas. På planet bjöd flygvärdinnorna på alkohol, läsk, godis, mat och information av en man som förklarade om hur det hela går till. Det var han som skrikit i megafonen. Christina Aguilera fick veta att det kommer bli mycket fysikalitet och krav på mental uthållighet. Under resa hade piloterna svårt att hitta, och det tog ungefär 5 dagar att komma fram. Christina antog att hon skulle klara utmaningen och bestämde sig för att gå hela vägen.

Prövningen[redigera]


Christina hade nu kommit fram. Och det dröjde inte länge för en den första prövningen kom, på sin väg till incheckningen för barn som reser utan föräldrar bröt hon sin klack. oj,oj,oj vad skulle Christina göra nu? hon var fast mitt på flygfältet och kunde inte gå. Christina skrek så högt hon kunde "Mamma!" men fick inget svar... Christina kollade desperat runt sig med tår fyllda ögon. De måste finnas nån som kunde hjälpa henne? Till sin fröjd såg hon då att piloten hade stått bakom henne hela tiden och hade en liten frågande blick när hon kasta sig i armarna på honom. Piloten hjälpte senare henne att skaffa sig en taxi, och snart var hon på väg mot den riktiga prövningen.

När hon kommit fram så såg hon till sin förtjusning att flera av hennes vänner var på sjukhuset. bland annat M.Jackson, Carola och Justin Timberlake. Alla mötte henne med ett stort leende, och hon svarade med att stoppa fingret i näsan och skrika "nalleballe" 5 gånger som hon alltid gjorde. Hon var lite nervös när hon gick upp för trappan till porten, och den trasiga klacken gjorde det extra vingligt att ta sig upp. Hon klev in genom porten och...

Christina blir mentalt trött[redigera]


Hon har blivit hjärndöd och förvandlats till zombie för att skrämma bort slenderman.

Christina återfår motivation[redigera]


Christina hade en bror som hette Habib. Habib var väldigt motiverande i de flesta fall. År 1876, bestämde han sig för att hjälpa sin syster ur sitt deprimerade stadie. Men Habib kom för sent. Christina hade redan hunnit skriva 5 hitlåtar. som är följande

1. Grüffenheimer (ft. hammerfall) 2. Handy´manny (in bed) 3. Rojs och Rogers horhus 4. CoCo calble TV 5. Göran Persson (har liten penis)

allt detta skrev hon på pottan.

Det färdiga resultatet[redigera]


Kuk.

Musikkarriär[redigera]

Sexskandalerna[redigera]


Hon har knullat många personer, som din pappa och Zayn Malik.

Sjuskandalerna[redigera]

VARNING! Artikeln KAN vara infiltrerad av kirins. Var vänlig och gå in på Goatse för mer info. Din mamma har otur idag.


Diskografi[redigera]

Kirinsnopp är hennes hittills enda album.