Chuck Norris

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Denna artikel har bedömts som bra
Chuck Norris Gesù.jpg

Chuck Norris är en amerikansk, republikansk superhjälte av högsta klass och karatemästare, han är känd som den enda som någonsin lyckats döda den riktige Stålmannen. Två gånger.

Chuck hade en mycket tuff uppväxt vilket fick honom att börja med kampsport, efter 16 antal år av hård träning var "dödsmaskinen" Chuck Norris redo för världen. På grund av hans oerhörda styrka så blev han snabbt ett dödligt vapen i USA:s elittrupper, detta pågick i några år fram till Chuck fick sin första order som inte handlade om att döda, då slog det slint för Chuck som fick en reaktiv psykos, så att han för första gången i sitt liv tog ett varmbad med tvål, lödder och badankor, något som varken förr eller senare har upprepats. Emellertid tillfrisknade Chuck Norris snabbt och kom åter i sin vanliga form.

De senaste åren av sitt liv har Chuck spenderat på att göra sig ett så kallat namn. På internet figurerar ett antal så kallade "chuck norris facts" detta är precis som det låter ren fakta och bevisad sanning.

Chuck Norris ligger rankad två på hårdhetslistan efter ARNOLD SCHWARZENEGGER (lägg märke till de stora bokstäverna, ARNOLD får endast skrivas med versaler, för att bevisa hans hårdhet).

Chuck Norris har dock en hemlighet. Om han skulle hamna i underläge, vilket troligen skulle vara ett tecken på jordens undergång, så kan han förvandlas till Dolph Lundgren och då lätt besegra sin fiender.

Berömda slagsmål[redigera]

Chuck Norris har dödat ett antal personer i karateslagsmål, framför allt Stålmannen, Fantomen, Tintin, Lucario och Asterix. Dessa seriefigurer har legat som stora pappershögar på marken efter Chucks massakrer. Fördelarna som Chuck Norris har mot Stålmannen är främst en naturlig immunitet mot kryptonit, något som visade sig avgörande vid den andra striden mot denne Stålman. Chuck har dessutom medfödd förmåga att framställa trolldryck, vilket användes när han på Julius Caesars uppdrag förintade den sista enklaven fria galler. Han tar även en massa steroider.


På samma sätt underkuvade Chuck Norris alla Amerikas amerikaner på uppdrag av George W. Bush genom extremt dåliga karatefilmer med träaktiga skådespelare, vilket fick de flesta av Amerikas alla amerikaner att misstänka någon form av kommunistisk infiltration, vilket ökade på paranoian och förberedde för Joseph McCarthy-diktaturen då många hederliga amerikanska amerikaner gick till slavläger i Gulag-arkipelagen, där de förintades på blotta misstanken att de skulle vara kommunister. Det var då som Charlie Chaplin flydde från Amerika.

Han tros även vara pappa till Pamela Anderson som tros ha producerats i en brottningsmatch med något skäggigt fruntimmer. Detta anses ha satt skräck i mången amerikan av senare generationers dagar, speciellt fruarna.