Cyborg Hitler

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

”Cyborg 009? Nähä, inte det...”

~ August Strindberg

”Ach! Er hat ein sehr gegrosse mutterbord!”

~ Franz Josep IV

Cyborg Victor (eller Challe Victor) byggdes i orten Adolfsberg strax söder om Örebro under åren 1243-1455. Hans primära beståndsdelar är självdöda forskare och Bono. Cyborg Victor byggdes av forskare från Gnaget, och var tänkt som en centertank i ett 4-3-3-system.

Allt omintetgjordes dock när Djurgårn år 1456 införde 4-3-3-systemet. Forskar-Gnaget bestämde sig då för att överge projekt "Cyborg Victor" och istället börja konstruera "Titan Thorsten Flinck", vilket är en annan historia.

Cyborg Victor var nu ensam, övergiven och dessutom inte färdigmonterad. Han saknade nämligen...  Xxxxx ...

Mustaschen[redigera]

Cyborg Victor fraktades iväg till soptippen, där han satt och plågade flugor i flera år, ända tills den tokige professor Insamuel Sprängsson hittade honom. Professorn insåg snabbt att pricken över i, det vill säga mustaschen, saknades. I sitt labb hade professorn en gammal bit ärkepansarplutonium. Tyvärr gjode en allvarlig mutation mustaschen till en både elak och intelligent personifikation. År 2403 e.Kr. var projektet äntligen klart. För sent insåg professorn och Cyborg Victor att de hade hamnat i framtiden.

Framtiden[redigera]

Framtiden var glansig och läskig. Bland annat hade man återinfört monarki i hela världen, och kungen var ingen mindre än Bingo-Berra. Cyborg Victor bestämde sig för att åka tillbaka i tiden, till år 1953, och där starta en kexfabrik för söta små kakor. Professor Sprängsson gillade dock framtiden och dog genast.

Napoleons bakelser[redigera]

Mitt i den enorma kex-högkonjunktur som rådde 1953 dök Napoleon upp, med sin armé av bakelser. Detta var 21 år innan ABBA slog igenom med Waterloo så ingen visste vem han var, denna Napoleon. Strax hade han monopol på bakelsemarknaden, och började kasta lystna ögon på den blomstrande kexbranschen. Cyborg Victor har en superhjärna och insåg att han nog passade bättre i framtiden i alla fall. För att undvika öppen konflikt med Napoleon färdades Cyborg Victor därför till år 1982 och staden London.

London och 80-talet[redigera]

Under dessa år sysslade Cyborg Victor mest med att konstruera värdelösa midi-dragspel till den populära synthpop-industrin. Hans midi-dragspel kan höras i låtar som 'Vince Clarke ages quickly' av Erasure och 'More kids, please' av Michael Jackson. Trots en smärre framgång med värdelösa midi-dragspel kände Cyborg Victor att han själv borde framföra midi-musik på scenen. Men han hade ingen inprogrammerad sångröst, och inte var han musikalisk heller. Han behövde helt enkelt en sidekick.

Vid en offentlig stening på Picadilly Circus år 1984, året innan Pernilla Wahlgren tävlade i den svenska Melodifestivalen med sången, träffade han en ambulerande stenförsäljare. Han hette Johnny Bode och de fann varandra direkt. Efter flera månaders repande, skrivande och tränande så fick de äntligen chansen på en konsert; Blip-Blop Aid. Det blev en katastrof. Cyborg Victor fick syn på ett antal dödsrobotar i publiken och började löpa amok, helt enligt sin programvara. När polisen tog honom blinkade en blåskärm i hans ögon. Johnny Bode försvann i tumultet och har aldrig setts till efter denna tragiska natt.

Fängelse[redigera]

Cyborg Victor dömdes till livstids dödsstraff av en enig domstol på planeten Vulcan. Eftersom folk i allmänhet inte bryr sig om vulcaniska lagar så omvandlades det till 5 års låshus. På grund av dåligt uppförande förlängdes straffet snart till 15 år. Cyborg Victor har efteråt berättat att tiden i fängelset inte var så farlig, och att han i isoleringscellen trots allt hade sin mustasch att prata med, eftersom vakterna inte vågade plocka av den.

Upprättelse[redigera]

År 1999 släpptes, till hans fans stora glädje äntligen, Cyborg Victor från fängelset. Hans övervakare, Adolf Victor, lät honom snabbt sköta sig själv, vilket han gjorde med bravur. Tack vare okända omständigheter är Cyborg Victor nu världens rikaste individ, med en förmögenhet på strax över 453 biljoner dollar (c:a 23 400 kr).

Cyborg Victor bor numera i glassiga Fagersta, där han softar som truckförare. Om du nånsin besöker Fagersta kan du väl hälsa?

Mall:Victordynastin