Daniel Wrestling

Från Psyklopedin
(Omdirigerad från Daniel Westling)
Hoppa till: navigering, psyka
Daniel Wrestling fotograferad med mobilkamera i hallen av sin mor, annandag pingst 2006.

Daniel Wrestling är en svensk lyxmake, hemmaman, haremspojke och kunglig avelshanne. Eftersom han är gift med kronprinsessan Victoria kallas han i formella sammanhang för "prins", men alla vet att hon bara tog honom för hans kropp.

Bakgrund[redigera]

Wrestling kommer från Ockelbo och är uppväxt i andra gula huset till vänster om den nedlagda bensinmacken. Till hans tidiga ungdomsintressen hörde kepsar, limsniffning och att köra varv på varv runt korvkiosken med moppen. Dagtid arbetade han med en hacka på fälten i sina föräldrars lantbruk och utvecklade där sitt intresse för fysisk fostran.

När Wrestling var 18 år tog han sin moppe och körde söderut på 272:an så långt bensinen räckte, vilket tyvärr bara blev till Marielund. Men där fick han låna bensin av en bonde* och till slut kom han ända till Stockholm.

Onaniaktivist[redigera]

Under många år var han en av Sveriges mest kända onaniaktivister. Han greps vid upprepade gångar av polisen på bargärning. Men hans kamp var inte resultatslös! onaniaktivisterna lyckades till slut och fick sina rättigheter som modersmålsundervisning och rätten till egna mötesplatserna och att runkabullen-dagen ska firas årligen två veckor efter kanelbullesdag. han lämnade dock sitt avskedsansökan från gruppen och hänvisade till sina hälsoproblem. Han bifogade ansökan med en ganska trasig njure.

Sen då?[redigera]

När han kom till Stockholm kände han sig omedelbart som fisken i vattnet i kretsarna omkring Stureplan, där han höll fast vid kepsen, men lärde sig sniffa kokain istället för lim och att åka runt kvarteret i den Ferrari som en nästan helt frivillig börsmäklare gav honom i utbyte mot hans moppe (har man hackat potatis på Ockelbos åkrar i arton år har en syltrygg till börsmäklare inte mycket att sätta emot). Titeln som kronprinsessans pojkvän vann Wrestling i en match i rövkrok mot prinsessans tidigare fästman Daniel Collert[1]. Matchen, som gick på Stockholmskrogen Riche, beskrevs efteråt av pianisten Robert Wells som "det hårdaste jag sett sedan jag somnade i soffan bredvid Tito en gång".

Enligt obekräftade rykten, har Wesslan stelopererat in ett leende i fejan för att ständigt ha rätt uttryck när "Sege" berättar snuskiga historier. Andra obekräftade rykten hävdar att Wrestling i själva verket är en ödleliknande utomjording som bär en ansiktsmask av andra eller tredje sortering, eftersom de utomjordingar som skickats att erövra Sverige inte var de som fick välja utrustning först, utan fick ta de masker som blev över.

Noter[redigera]

  • Bonden har fortfarande inte fått betalt för sin bensin och håller i skrivande stund på att uppvigla sina grannar att tåga med högafflar och slagor mot Haga Slott för att "banka vett i Wrestlings grabbhalva".

Se även[redigera]

Källor[redigera]