Danmark

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
MrE.jpg
Stop hand.png "JA' TYCK' SYNN' OM IDIOT'N SOM INT' FIX' 'N HÄR SK'T'N!" Stop hand.png
Någon, hjälp den här idiotiska sidan genom att skriva om den.
Och se till att den dricker sin mjölk också. Endast då kan den komma med i A-Laget.


Det lille smukke og søde lændet i søder som hedder Danmark
St legolas kors.JPG Mo new hat.jpg
(Flagga) (Riksvapen)
Nationalsång: "Svenskerne køber billig øl!"
LocationDenmark.PNG
Huvudstad Legoland
Största stad Kastrup
Officiella språk Halsinflektion?
Etniska grupper Odöda
Minoritetsspråk Danuitiska, Danmarkiska, Danniska
Självständighet
 • Deklarerad
 • Erkänd
999
Från S:t Legolas klan i Hillerøv
Statschef Dronningen
Statsskick Förvirrad monarki
Religioner 60% Rasister
20% Asatroende
15% Alkoholister
2,5% Satanister
1,5% Egoister
1% Ateister
Valuta Rød Pølse
Tidszon Samma som Skåne
Topografi
 • Högsta punkt

 • Största sjö

 • Längsta flod

Finns ingen
-34,69m ö.h.
Fede belt
1,000,000 km²
Vanneveg
 ?
Nationaldag 11:e September
Landskod DK (ddr)
Landsnummer 666

Danmark, ofta kallat Kontinentsverige, är ett pinsamt land som ligger alltför nära Sverige. Ibland ställs båtarna i reguljär trafik till Norge, Storbritannien och Sverige in på grund av dåligt väder, och då får man simma över vattnet eller ta sig över i en privat båt om man vill ta sig över Öresund. Norge och Sverige går dock att nå från Danmark via "bakvägen", det vill säga genom Östeuropa och Finland, om man inte vill passera något vatten. Befolkningen utgörs av danskjävlar. Danmark är uppdelat i två kommuner, dessa är kända som Højre och venstre. Danskjäveln borde lära sig att dela med sig bättre så man slipper sticka till en bordershop bara för att få tag på större mängder pilsner. Död åt främlingsfientlighet bland dryckerna!

Danmark ligger i Europa delen Norden. Danmark kan krocka med Norge, Sverige, Andouillerike, Tyskland, Holland, Lolland, England, Skottland, Island, Färöarna och Grönland.

Danmarks flagga har ett svart hakkorsvit botten sedan är det lite mer färg runt i kring.

I Danmark är frukost lunch. Danskar är allmänt efterblivna - ungefär som stockholmare men inte lika utpräglat - som pratar som om de fått en morot i käften när de ska försöka snacka skånska. Om man vill lära sig danska kan man trycka käften full med okokt potatis och därefter prata förståelig svenska.

Därför är det ingen som litar så danskar, utom när de säger att de ska röka och att danska tjejer är fula. Danmark har också varit ockuperat av Grönland flera gånger - senast 1997, då eskimåerna attackerade med valfett och dresserade isbjörnar, mer känt som isterkuppen. Därför anser Danmark att Grönland tillhör dem, typiskt danskar, de vänder på allt.

Danmark har 58 aktiva kärnreaktorer varav ingen uppfyller EU:s krav, danskarna planerar neutralisera dem genom att spränga dem. detta leder att det skånska kärnkraftverket Barsebäck även kallat för Barseskräck.

Musik[redigera]

År 2000 segrade Olsen Brothers i Eurovision Song Contest med sången Fly on the Wings of Hate, en sång som enligt Olsen Brothers själva handlar om deras uppväxt på den japanska ambassaden i Bangkok. Kritiker hävdar emellertid att det rör sig om en hatsång, och det är svårt att säga vem som har rätt då den innehåller den tvetydiga textraden "it was a cold nigiht in Bangkok / I hate muslims, hate the muslims, oh".

Annars i flera hundra år så har hiphop-artisten U$O styrt vad som ska höras i Danskland. Eftersom att Danmark är så extrema med sin kultur så är det därför U$O har mycket eld och rumpor i sina musikvideos som t.ex hans pophit "klapper af den[1]"

Sport[redigera]

1992 vann Danmark EM i fotboll för dopade, som spelades i Sverige det året. Efteråt började de svamla fram en otydlig fyllosång om att de är vita, de jävla nationalisterna. Ishockey är Danmarks populäraste sport (fast att dom suger på sporten), och det är danskt förbundsfolk inom fotboll arga på då de tycker den "tar publik". Danmark är bättre än Andouillerike på alla sporter, vilket Sverige också är. Goatse har varit förbjuden sport i Danmark och den tilläts först 1990. Första gången Danmark ställde upp i VM i Goatse var 1995.

Folk i Danmark[redigera]

Danmark har omkring 5,5 miljoner invånare, varav nästan en fjärdedel (24%) är etniska varulvar. Resten är i huvudsak vampyrer (16%), lyktgubbar, tomtar (10%), troll (8%), resten är en odefinierad blandning. Danskar är en produkt av inavlade judiska bögar och arabiska kvinnor. Det är därför deras språk och sätt att vara är helt uppåt väggarna. Övrigt kan även sägas att danskar är j*vligt rynkiga, oavsett ålder eller kön. En dansk är alltid full eller påtänd. Alltid. Alla danskar är professionella kedjerökare. I Danmark bor 5,5 miljoner danskar och 11 miljoner aggressiva grisar, så befolkningen är 16,5 miljoner oäkta svin.

Orter i Danmark[redigera]


Bouncywikilogo.gif
För tråkiga personer utan kosmisk smak, har de humorlösa åsnorna på Wikipedia en artikel om Danmark.
Europa
Självständiga stater Albanien · Andorra · Belgien · Bosnien och Hercegovina · Bulgarien · Danmark · Estland · Finland · Frankrike · Georgien · Grekland · Irland · Island · Italien · Kroatien · Lettland · Liechtenstein · Litauen · Luxemburg · Makedonien · Malta · Moldavien · Monaco · Montenegro · Nederländerna · Norge · Polen · Portugal · Rumänien · Ryssland · San Marino · Schweiz · Serbien · Slovakien · Slovenien · Spanien · Storbritannien · Sverige · Tjeckien · Tyskland · Ukraina · Ungern · Vatikanstaten · Vitryssland · Österrike
Avhängiga stater Athos · Kosovo · Transnistrien

Favorit Mat Pölse