Darin

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Darin är liksom alla andra kvinnor i Sverige född samma dag som Tarzan, därav rösten och "whale"ingarna (se valavkommor) som hon gör med rösten. Att "idka Darin" har samma innebörd som att plocka och äta flugsvamp, inte bra det vill säga, inte ens med björnbär.

Darin upptäckte redan som en liten skit att han inte var som alla andra, för medan Darins jämnåriga klasskamrater slutade gilla Pokemon, Digimon och My Little Pony så gjorde Darin det inte. Han slutade inte heller leka med sina dockor och små rallybilar för han tyckte att det var så coolt och gillade att tjejer tyckte att han var gullig då dom ser han som en 5-åring. När Darin insåg att han var "speciell" var han bara 17 år. Darin vägrade för alltid att bli vuxen och kom aldrig i målbrottet, vilket förklarar att han sjunger som en tjej och vissa tror faktiskt att han är en tjej. Han har alltid drömt om att få resa till landet Ingenstans, där han för alltid kan vara liten så hans mamma kan laga mat åt han i resten av hennes liv. Drömmen kommer dock aldrig att ske, det var bara en tecknad film, men envis som Darin är så vägrar han fatta det. Försöker hans käre mor förklara det åt honom så straffar han henne genom att slänga maten i golvet och säga att den var äcklig. Tillslut fick Darins mamma nog och beställde en utredning på sjukhuset. Darin fick diagnosen aspergers syndrom, vilket legitimerade hans beteende.


Darins Musikkarriär[redigera]

Darin är en ambitiös artist som skriver och sjunger sina egna låtar (Oftast). Här kommer en lista på olika låtar han gjort och lite bakgrund till dom:

 • Darin For Nothing- Handlar om att han är less på alla fjortisar som laddar ner hans låtar och att han faktiskt bara har EN Ferrari.
 • Brathing Your Love- Handlar om en äldre man han hyst riktigt starka känslor för.
 • You're Out Of My Life- Sjunger om hur ont det gör att Göran Persson avgick.
 • Runaway- Sjunger om vilket underligt stönande han hörde från mammas rum en natt när hon hade herrbesök.
 • Step Down- Handlar om att han inte tycker att kvinnor har nånting att göra på dansgolvet och att bara män borde vara där.
 • What If- Han sjunger om en snygg kille han såg en gång som sen visade sig vara en kort-hårig tjej och hur besviken han blev.
 • Strobo-robo-homolight- Sjunger om en stammande robot han såg en gång som skakade och förde en massa oväsen.
 • Dance- Handlar om att han inte vill dansa och att han kan spotta på sina pengar och slänga dom i sjön för han är ändå så jävla rik.
 • Seasons Fly- Sjunger om en skräckfilm han såg en sommarkväll som gjorde honom så rädd att han kissade på sig och fick sova bredvid mamma tills han blev 20.
 • Road Trip- Handlar om när han var med i "Hey Baberiba" och att han fick välja mellan två saker. Antingen skulle han få en tjej eller en godispåse och han valde tjejen för han får bara äta godis på Lördagar men kom sen på att det var Lördag nästa dag och ångrade sig som fan.
 • Flashback- Handlar om den gången han fick en stor sten i huvet och på något övernaturligt sätt fick se hur det skulle se ut om dinosaurierna fortfarande hade regerat idag.