Den stora vädersammansvärjningen

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Illuminati-logo.jpg
Denna artikel ingår
i serien
Exakt vad du
misstänkte, men
egentligen inte
ville höra
,
en serie av
avslöjanden som
bekräftar dina
värsta farhågor.

Den stora vädersammansvärjningen startades av meteorologerna, även kallad vädermaffian, med avsikt att störa landets turistindustri och tvinga in dem på stora köpcentra för att där slösa bort pengar. De stora kedjorna av köpcentra, t.ex. Matex, Ikea, Maxi matmarknad, Toys-R-Us, Ica stormarknad, och andra syndiga potentialer kontaktade ett gäng arbetslösa fysiker för att hitta på en bra metod att manipulera folk, och efter en tids utredande kom man fram till att bästa sättet var att lura in vanliga hederliga människor från naturen till de stora köpcentra som för ändamålet byggdes med tak för att människorna skulle invaggas i en känsla av att inte vara påverkade av "vädret". Meteorologerna uppfann nu en sorts varnande rapporter, som skulle sändas ut över radio och TV för att lura folk att det skulle komma s.k. "regn" så att folk skulle bli s.k. "våta". Därigenom skulle man driva bort människor från sunt friluftsliv för att i stället konsumera mer.

Den verkliga verkligheten[redigera]

lurifax hypnosbild

I verkligheten finns knappt regn, de är bara tillfälliga variationer som orsakas av sol och blåst, medan meteorologerna falskeligen hävdar att "regn kan göra dig våt" och "det härrör ifrån avdunstning av vatten med hjälp av solen". Detta är lögn och förbannad dikt, "regn" finns i princip inte, kan inte göra dig våt, och beror på sol och blåst. Det kan aldrig vara farligt, och man blir definitivt inte blöt! Om man upplever sig uppleva illusionen av s.k. regn, så skall man stå kvar och låtsas som om det, ... är soligt.

Åskbluffen[redigera]

Meteorologerna varnar titt som tätt för åska, vilket i realiteten inte förekommer annat än på avsides platser, någon gång ibland. När så varningarna gått ut, så drar människor ut sina telefonjack och sina ADSL-routers, med den enda effekten att nätproviders sparar bandbredd.

Skrämselkampanjer att folk fått ström i sig och dött, har de också spridit med syndiga syften som vi på Psyklopedin inte riktigt kan genomskåda, men meteorologerna har beblandat sig med miljömupparna och Al Gore i sina syndiga försök att skrämma mänskligheten till underkastelse, så det har troligen något med Illuminati att göra.

Se även[redigera]