Diabetiker

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Diabetiker är ett groteskt monster, vida känt för sina manipulativa krafter få kan stå emot. Bland dessa finns dock hjältar såsom Stääv, Dr Muu och speciellt krigshjälten, nobelpristagaren, äventyraren och kvinnokarlen, VojjE, aka "Sentinel". Men detta vet vi alla är en stor fet lögn. VojjE skulle aldrig klara av att motstå detta då han är en liten egotrippad felstavare.

http://img138.imageshack.us/img138/945/diabetiker1.jpg Där kan ni läsa den riktiga historien om Diabetiker och Stääv, en kamp mellan den onda diabetiker och den goda, underbara, mysiga, sexiga och söta Stääv.

I början[redigera]

Alla på Gamereactor.se's forum visste egentligen att Diabetiker bara var en tjock jude med sand i könsorganet och smör i handen när han anlände, men ändå gav folk honom en chans. Han började sin vistelse på forumet genom att vara en zionistisk skithög och ingen vettig person tyckte om honom alls. Ändå kände Diabetiker för att smöra och ställa sig in hos varenda kotte på forumet.

Tyvärr misslyckades Diabetiker brutalt, antagligen på grund av hans judiska arv och det faktum att han var tjock. Och homofob.