Din mamma

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

”I Sovjetryssland föddes din mamma av DIG!”

~ Rysk revers

Din mamma är någon som födde dig. Hon är till för att laga mat, tvätta kläder, städa och ha sex med alla dina kompisar på ditt födelsedagskalas.
Som ett alternativ till "din mamma". Din mamma förknippas ofta med "Alberts mamma" som man kan köpa på knutpungten i Helsingborg för ca 1.50 kr men efter som hennes vanligaste kund är Albert så kostar det bara 1 kr om man heter Albert.

Saker som din mamma brukar göra[redigera]

Undantag: Din mamma kan vara feminist och anser att det är förtryckande mot kvinnor att ha sex med män. Då har din mamma sex med din andra mamma istället, hittat en rik pappa som har råd att anställa en snygg barnflicka, vara död, din pappa kan vara död eller har dina föräldrar skiljt sig. Då brukar hon ha sex med antingen sig själv eller helt okända män.

Undantag: Din mamma kan vara feminist och anser att det är förtryckande mot kvinnor att laga mat och tvingar därför pappan i familjen att göra det, hittat en rik pappa som har råd att anställa en kock, vara död eller så har dina föräldrar kan ha skiljt sig och då är din mamma upptagen med att ha sex med helt okända män.

  • Städa

Undantag: Din mamma kan vara feminist och anser att det är förtryckande mot kvinnor att städa, hittat en rik pappa som har råd med en städerska, vara död eller så har dina föräldrar kan ha skiljt sig och då är din mamma upptagen med att ha sex med helt okända män.

  • Inget

Undantag: Din mamma kan vara feminist och anser att det är förtryckande mot kvinnor att göra inget. Hon försöker att göra nåt åt det istället t. ex bränna sedlar.

  • Duscha

Undantag : Din mamma kan vara femenist och anser att det är förtryckande mot kvinnor att duscha, tvingat pappan att duscha istället, hittat en rik pappa som har råd men desinfekterare, vara död eller så har dina föräldrar kan ha skiljt sig och då är din mamma upptagen med att ha sex med helt okända män.

  • Shoppa (Kläder)

Undantag: Din mamma kan vara feminist och anser att det är förtryckande mot kvinnor att ha kläder. Då jobbar din mamma som strippa eller hittar en rik pappa som har råd att anställa en modell som bär kläder åt mamma, vara död eller så har dina föräldrar skiljt sig och då är din mamma upptagen med att ha sex med helt okända män för pengar.

Din mamma er en hore

  • Spela Candy Crush

När din Mamma inte gör något av dessa ovanstående alternativen så spelar hon nog Candy Crush och skypar med sina fula tantkompisar om vem som är bäst på det.