Diskussion

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Diskussion är det halländska ordet för händelsen när en diskus används som lösning på en konflikt. Ofta används själva diskusen bara som hot och då händer det att någon part av diskussionen ger upp men vissa (överdemokratiska) diskuskastare anser att det endast är om alla parter har en diskus som det verkligen är en diskussion. I vissa (halvdemokratiska) fall används dock till och med våld och i historien har sådana resulterat i både någon parts avhopp från diskuskarriären (s.k halvdemokratisk hjärntvätt) och ibland även någon parts död (s.k Knutby-sekt).

Ursprung[redigera]

Det sägs att diskusen och diskussionen uppfanns i det antika Grekland. Aristokrater hävdar att de uppfanns i och med vapentillverkning medan demokrater menar att de uppfanns av politiker och tänkare som Diskrates, Diskun och Diskustoteles. Dock kan ingen neka att diskussionen och diskusen användes i de Olympiska spelen.

Mening[redigera]

Många holländare hävdade vid milleniumskiftet att diskussionens beståndsdelar är meningar men detta motbevisades 2000 år tidigare av neandertalarna som visste att den enda beståndsdelen var tal. Detta tal lyckades, senare, inte ens Paris Hilton räkna ut. Den enda som någonsin lagt fram en teori om värdet på detta tal är GLaDOS och hon kom fram till att det var lika med 42^π vilket ju inte går att skrivas ut med siffror.

Meningen med denna artikel var att tabben med länken "diskussion" skulle sluta vara röd. Att detta skulle funka var en teori, framlagd av Laggfrämjandet, som grundade sig på det välkända citatet "Du har klickat på en röd länk och kommit till en sida som inte finns ännu.[...]Om du inte kan skriva in informationen på annan plats, kan du starta sidan om Risgrynsgrötfettish" vilket den numera legendariske Santa Klaus kom i kontakt med varje kväll i sin ungdom.[1]

Referenser[redigera]