EPA raggare

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

EPA raggare ( epadeus traktimus) har funnits sedan stenåldern men har blivit allt vanligare under 2000-talet. De ses ofta i flock och har en och en annan skruv lös. De håller till vid gamla sunkiga gatukiosker eller McDonalds (eftersom de tankat upp alla pengar så är cheeseburgare det enda dom har råd med). Dom kännetecknas genom en stor Klutt jordliknande sörja under trutens överläpp som kallas ettan lös, huvudet pryds av en oljig, flottig illaluktande keps ofta klädd i Volvo-loggan. De har ofta slappa kläder som inte tvättats sen din mormors födsel. De kan i sällsynta fall använda morfars gamla jeans med en vit T-shirt med kaffefläckar på. Håret tvättas med margarin och kroppen med olja.

De vaknar upp vid 12 lite halvt förlamade efter nattens åktur. Sedan tar de på sig sina kläder (ja, juste Dom som inte tvättats sen mormors födsel). En köpp me kafäää och lite snuuuuus till frullääää sen släpar de sig iväg till skolan och kommer ungefär en halvtimme innan dagen var slut. Sen tar de med sig sina raggarkömpisar till biltääääma och eftersom de inte ätit på hela dagen blir de en och annan körv med brö på Biltemas kiosk. Efter Biltema hänger de upp deras nya wounderbaums i backspegeln. På vägen till det sunkiga gatuköket sladdar de lite (najs) om de åker förbi några bruuuudz så sladdar de lite extra eftersom att de tror att tjejerna blir våta i trosan av deras swag. Efter lite lek med guzzen i epan åker de för att sladda halva natten, om epan inte går sönder det vill säga för då blir det garagehääääng me grabbssen.

Episka (språket) SKÄ DU MÄÄÄ TÄ BILTÄÄÄMA= ska du med till Biltema Bruuuuuuudz/guzzzzz= flickor Körv mä bröö= korv med bröd Kafäää= kaffe Ettan lös= snus Volvo= sunkig ful bil Najs= Trevlig Grabbssen=killkompisar Garagehäääääääng= tiden då idioterna blir ännu oljigare och dricker en stor stark med grabbssen detta sker i garaget.

Denna art är väldigt farlig för omgivningen och miljön och måste därför utrotas OMEDELBART