Elgitarr

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

"Jag bygger alla mina hus med elgitarrer"

Martin Timell om sitt favoritverktyg.


Elgitarr är ett djur som lever i Sverige djupt inne i de norra öknarna.

Myterna[redigera]

Det har förekommit många myter kring elgitarrer då de så sällan skådas. Närmare bestämt är det bara Martin Timell och George Bush som sett en. Martin använder till och med en elgitarr i jobbet som komplement till sågen och hammaren. Så många antar att den ser ut som en blandning mellan såg och hammare men det stämmer alls. Utan elgitarrer ser ut ungefär som en blandning mellan en säl och genren hårdrock.

Rubriktext[redigera]

Sven Berit hette den första elgitarren. Den är också anfader åt alla andra elgitarrer.

Population[redigera]

Elgitarrens population har sjunkit stadigt sedan elbas föddes. Elbas är en mutation av elgitarr och den har bara fyra kromosomer till skillnad från elgitarrens sex. Innan elbasens inträde fanns det 9903490239402349230 elgitarrer. Men ingen hade sett dom. Nu finns det 123 elgittarer kvar. Men det har även inneburit att dom blir lättare att tämja. Men än är det bara Martin Timell som lyckats med det.

Elbas[redigera]

Elbas som är elbasarnas första och enda övergud har försökt att förgöra alla elgitarrer med hjälp av ett tomtebloss, men dom 123 som överlevda var resistenta mot tomteblossElbas jobbar på att lösa problemet med dom 123 överlevande elgitarrerna.