Fågeln Roger

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Fågeln Roger är född 1993 och är mest känd för sin medverkan i låten Det var en gång en fågel med Carola & Gun Hildur.

Uppväxt[redigera]

Fågeln Roger aka Martin Ljung växte upp i solskenet på Treriksröset. "Det var alltid varmt och kallt där uppe." Berättar Fågeln Roger i en intervju. När Roger var c.a 4 år gammal fick hans mamma Darin och hans pappa Göran Persson aka din lillebrors hamster nog och kastade ut honom från deras trygga hem. Då bestämde sig Roger för att försöka sig på en karriär som designer. Det gick inte så bra. Han blev utbuad av bla August Strindberg

Karriär[redigera]

Efter fallet med designen så började han fundera på musiken. Tillslut fick han kontakt med Gun Hildur. Det stora genombrottet blev med låten Det var en gång en fågel och ja. Sen gick det som det gick. Låten slog stort i hela Universum.

Ehh.. och nu då?[redigera]

Ingen vet riktigt vad som hände efter att alla människor på Pluto spelat sönder denna låt. (även kallad musik) Kanske lever Roger, kanske inte. Upplysningar om Roger ombeds skrivas här!

Roger flyttade den tredje Januari -03 till Jordens Medelpunkt. Roger sågs den tjugosjunde mars -12 i fängelse uppe i himmelen för att han försökte slå ner en av Jesus lärlingar för att han inte släppte in fåglar på bion.