Fåtölj

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
En som skulle behöva sätta sig i en fåtölj och lugna ner sig lite.


Illuminati-logo.jpg
Denna artikel ingår
i serien
Exakt vad du
misstänkte, men
egentligen inte
ville höra
,
en serie av
avslöjanden som
bekräftar dina
värsta farhågor.


float
Wikipedia har en liknande, besserwissermässig, knastertorr och bedrägligt opålitlig artikel om Fåtölj, full av fördomar och missförstånd!


”I Sovjetryssland, fåtöljerna sitter DIG!!”

~ Rysk revers

”Fåtölj? Äh! Opium ska det va!”

~ Mao Zedong om fåtöljer

Fåtölj är är en ytterst lönsam avrättningsmetod. En felaktig benämning på detta är "Elektriska stolen".

Historia[redigera]

Under 2100-talets tredje hälft utvecklades fåtöljsittning till en narkotikaklassad drog, det blev väldigt populärt. Förmodligen var det anledningen till att hrmhrm hrm hrmhrmhrm, men att inga personer blev hrmhrmhrm} på grund av detta. Orsaken till avrättningsmetodens popularitet lär bero på att de övriga drogerna hade tagit slut, så det fanns helt enkelt ingen annan utväg än att ta livet av sig. Han som uppfann fåtöljen hette Britney Spears, som dock aldrig fick reda på att han hade gjort sån stor succé, eftersom han själv blev första försökskaninen, med andra ord: uppfinningen fungerade. Fåtöljsittning fick mycket allvarliga konsekvenser i Folkrepubliken Kina, främst på grund av att fader Mao blir irriterad när hans folk njuter.

Genom att fåtöljer är så beroendeframkallande, så kan myndigheterna hrmhrmhrmhrm. Men det gör dom inte, trots att man genom hrm hrmhrm och hrmhrmhrmhrmhrmhrm kan veta säkert varför fåtöljer och liknande droger hrm hrmhrmhrm.

Konsekvenser[redigera]

Fåtöljer består till 60 % av kobolt och till 30 % av nikotin, vilket gör det extremt beroendeframkallande. Har man väl satt sig i en fåtölj så kliver man förmodligen aldrig ur den, och det fick ju Britney Spears erfara. Fåtöljer är på grund av dessa hrmhrmhrm inte hrmhrm i delar av centrala hrmhrm.

För mer information, kontakta FARA (Fåtöljavrättades Registreringsarkiv).