Fisk

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Fisk är ett namn för en grupp arter inom äggdjursläktet. Fiskar känns igen på att man oftast får slut på luft när man ser dem och sakta drunknar och dras ner till botten mot en säker död. Andra kännetäcken är att de inte kan prata, men du ska inte vara säker på att livsformen är en fisk bara för det. Andra livsformer som inte kan kommunicera innefattar:

  • Stumfilmstjärnor
  • Politiker (de kan prata, men det de säger har alltid noll betydelse)
  • Plastpåsar

Fiskar är även täckta av pansarplattor som kallas fjäll. Dessa fjäll är en flexibel rustning som kommer väl till pass när fiskarna kämpar för rättvisan på nätterna. Fiskar är också kända som goda livvakter, då fiskens stumhet skapar få frågor och fiskens total avsaknad av moral väl passar diverse dikatorer och rika klienter.

Mat[redigera]

"(Fiskar brukar oftast smaka skit om man stoppar upp dem i röven innan man äter dem, väldigt viktigt)",sa Herbert Skog (Sveriges främste fiskforskare) till Aftonbladet på en efterfest utanför Kiruna, efter att han gjort exakt det han sa. Detta påstående har i efterhand analyserats av åtskilliga popmusiker i Finland och det visar sig att det kan stämma, men bara om man innan lägger fisken i raklödder och grevéost i cirka två år, innan man marinerar fisken i rysk 70 % vodka i en kvart på en måndagsmorgon. För det är bara efter denna gastronomiska process fisken kan få den exakta täthet som krävs och även fjällen får den precisa friktion som är en grundläggande förutsättning för att föra in en fisk i ändtarmens mynning. Det finns dock studier som visar att påståendet ej stämmer. Det som emellertid är säkert och bekräftat av alla världens fiskforskare är att om man vill krydda lite så brukar man använda konkelbär. Ibland så kommer man ingen vart med fisken, utan den brukar bara ligga på tallriken, det är därför man bör tillaga den först (annars kan den smita, och vem vet vad en hal fisk kan hitta på i dagens socialistiska Sverige). När den är färdiglagad så kan man kasta den i soptunnan. Fiskens godaste del brukar vara potatismoset, har ett ambitiöst forskningsprojekt som involverar forskare från stormakterna Ghana och Laos, bevisat nyligen. Fisken smakar en blandning mellan okokt fågelembryo och magsyra i fast form, men man kan om man anstränger sig, märka en svag eftersmak av härdat uran och friterat sälkött. Fisk är en primitiv form av fågel som inte har lärt sig att flyga. Fast flygfisk är ett solklart undantag.

Akvarium[redigera]

Om man känner för det kan man beröva fiskar på deras naturliga miljö genom att slänga in dem i glaslådor, så kallade akvarium. Ett akvarium kan variera i storlek, form, färg, inredning, fiskar samt choklad. Det är viktigt att du har rätt temperatur i akvariet inklusive belysning, annars kan WHF (Mark Levengood) komma och stämma skiten ur dig för djurmisshandel. Det är sedan 1981 dödstraff för akvariet utan stämningsfulla lampor och musik, detta är eftersom fiskar har en stark tillhörighet till sin heimat och utan passande stämning får fisken super rabies.

Bananer[redigera]

För att förtydliga detta så måste man säga att fiskar och bananer har en speciell relation. De har i tusentals år konkurerat om botten i näringskedjan, men nu verkar det som om bananerna har övertaget. Fiskarna har dock för många tusen år sedan spridit ryktet att bananen är ett bär. Det är naturligtvis bara skitsnack. Ett forskarteam från Vatikanstaten bevisade i december 2009 att bananer i själva verket är en fisk. Bananerna i Vatikanstaten har gjort uppror och vill stämma regeringen för rasism och våldtäkt, samt förtal. Fisk är en primitiv form av fågel som inte har lärt sig att flyga. Fast flygfisk är ett solklart undantag.