Flen

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”Du ringde från Flen och sa att du var schizofren, och sen var du i Luleå.”

~ Grönwalls om Flen

Flen är en småort i Sörmland i trakten av Malmköping.

Den allra äldsta forntiden[redigera]

I den allra äldsta forntiden fanns inga människor i Flen, då till och med stenåldersmänniskorna insåg att platsen skulle ge dem ungefär lika mycket ro som att bli beskjuten av ryska armén medan man gömmer sig i en komposthög (bara för att i sinom tid bli upptäckt, naturligtvis). Istället slog sig de smartaste ner inte långt från Yngarens strand. Till slut började mastodontsamhället Bettna växa fram. Snart började dock brottslighet sprida sig, till slut anslöt sig även genetiskt defekta och incestälskande seriemördare och våldtäktsmän till denna idyll. Bettna blev såväl överbefolkat som hyperkriminellt. Regeringen var tvungen att handla. De vanliga brottslingarna transporterades till en straffkoloni en bit bort från Bettna. Deras samhälle frodades och de sonade sina brott genom gott och mycket solidariskt arbete. Detta tjuvsamhälle ordnade sig en smula (dock inte helt) och blev så småningom Vadsbro. Att Bettna sedan dess blivit genetiskt överlägset har dock gjort att färre och färre nykomlingar tillkommit, sålunda har inavel börjat återbörda kriminaliteten. De värsta brottslingarna (de genetiskt defekta) kunde dock inte placeras så nära, därför behövdes en annan plats. De äldsta i Bettna talade om hopplöshetens plats, där ingen sann människa kunde leva och alla ville dö. Dit skickade de alla dessa avskum. De glömde dock att denna hord av ohyra inte var något annat än antonymer till människor, och sålunda frodades deras anti-civilisation på den platsen. Till slut uppstod en egen dialekt (naturligtvis vida underlägsen Bettnas) och platsen fick sitt moderna namn, Flen.

Historia[redigera]

I forntiden bestod Flens kommun av mången småstat. I sinom tid började dock två, Bettna och Dunker, bli alltmer framträdande. Dessa växte sig starkare och starkare, ingen kunde stå emot dem. I synnerhet Bettna, deras territorium täckte inte bara en stor del av Flens kommun, utan även Nyköpings. Men när illvilja spreds över världen bestämde sig något blockmongo för att bygga en värdelös och oanvändbar järnväg (med järnvägsräls) genom Flen, vilket gjorde att Flen började växa sig till en världsmetropol. Sakta men säkert, genom förräderi och lerpölar, började de expansionsvilliga flenarna ta värdelösa stater omkring sig (Mellösa och Helsingforsnäs). Runt 1960-talet hade Flen växt sig till den tredje största staten i det som idag är Flens kommun. 1971 började det skamliga stora kriget, då Flen allierade sig med Dunker och Nyköping för att besegra de dittills obesegrade bettnioterna. Föga anade Dunker att när deras här var i Bettna, så anföll Flen dem och ockuperade alla deras territorier. Dunker var borta. Bettna, hur mäktigt riket än må ha varit, kunde inte stå emot tre härar samtidigt. Tvedräkt och förräderi gjorde att icke-bettnioter (Vadsbrobor, folk från Husby Oppunda, etc.) svek sitt fädernesland. De få som förblev lojala (rena bettnioter allihop) utkämpade ett heroiskt, men ack så lönlöst, slag utanför Bettna. De var mycket underlägsna i antal, döden var oundviklig, men de kämpade på för konung, familj och fosterland. Bettnioterna förlorade, ändock förlorade den vedervärdiga statsalliansen tre fjärdedelar av sin armé. Flen reducerades till en skral kommun i Svea Rike och förlorade bl.a. Vrena och Husby-Oppunda till Nyköping i senare gränsdispyter. Bettna förringades till en by i en värdelös, förtryckande och utsugande diktatur, Flen.

På senare tid har dock en motståndsrörelse uppstått, BKP, en gerillarörelse som söker befria Bettna från det flenska oket.

Nutid[redigera]

Numera är Flen en av de mest gudsförgätna platser som någonsin påkommits. Platsen har noll potential inför framtiden. Kommunen har dock uppmanat befolkningen att icke frukta och istället förtrösta: De har bestämt och lovat att bygga om centrum var fjortonde månad.

Exporter[redigera]

Flen exporterar många saker, t.ex. datanördar, alkisar och diskosynth..