Fransyskor

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Allmänt om fransyskor[redigera]

Fransyskor är en våldsam, och mycket hårig kvinnoart som lever i Frankrike. Arten utvecklades under tidigt 1600-tal då det välkända Tomatkriget ägde rum. Fransyskor är väldigt högljudda och betraktas utifrån som aggressiva.


Utseende[redigera]

Fransyskor är den enda kvinnoarten som är täckt av hår. Redan vid födsel så har fransyskorna mustasch och vid 2 års ålder även pubeshår. Fransyskor räknas som fullvuxna vid åldern 20, och har då täckt hela kroppen med hår. Kroppsbehåringen är en överlevnadsmetod, då få vill vara i närheten arten. Därför är fransyskor en av de få arter som överlevde den mycket omtalade Franska revolutionen.


Vapensystem[redigera]

Eftersom att fransyskor är en så otroligt aggressiv ras har de ett väldigt välutvecklat vapensystem. Vid födseln så innehåller deras mustascher väldigt starkt gift som paralyserar sitt byte. Dessutom kan detta gift utvecklas under de allra mest farliga fransyskornas armar. En fullvuxen fransyska har även inbyggda atombomber i njurarna, och laserkanoner i bihålorna.


Hur skyddar man sig[redigera]

Det finns endast få tekniker som fungerar för att skydda sig mot fransyskor, att lägga sig ner på marken och spela död är en av dem. Då fransyskor inte förstår att människor faktiskt kan vara tysta och stilla så förknippar de dig med en sten och låter dig vara. Att använda sig av nybakade baguetter som en vilseledningsmetod är ännu en överlevnadsmetod.

Kända fransyskor[redigera]

Fransyskor håller sig oftast borta från allmänheten då de känner sig mobbade och utanför (och allmänheten håller sig borta från dem på grund av dess lukt, gift och kroppsbehåring), men det finns en känd fransyska som gått emot strömmen och blivit populär. Den fransyskan heter Chewbacca och fick en roll i Star Wars-filmerna och blev därmed den första fransyskan i rymden.

Fil:Http://images.uncyc.org/commons/3/36/Chewbaccaaa.jpg
Chewbacca, den första fransyskan i rymden.


--Hellis 9 april 2009 kl. 17.24 (UTC)