Gam

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök


Gamar[redigera]

Gamar är jättestora fåglar som lever på jorden och under jorden. Deras fjädrar är formade som små flygplan vilket gör att de kan flyga. De har också en väldigt lång hals som kan bli upp till 15 meter lång. Det finns 500.000 olika sorters gamar. En av dessa gamarna är den lila gamen. Den härstammar från antarktis men insåg för 5000 år sedan att det var för kallt där. Därför kan vi idag bara hitta dem vid Talibaniens kuster.

Föda.

Gamar kan hitta föda på olika sätt. Till exempel den lila gamen, föredrar att sitta i ett träd och stirra ihjäl sitt byte. Detta är ett väldigt effektivt sätt att jaga på eftersom djuret exploderar. Andra gamar, som den svenska viking gamen, använder istället tortyrredskap för att jaga. En av dessa tortyrredskap är nålen och tråden. Den svenska viking gamen brukar använda nålen och tråden på dagen då alla djuren sover. Den svenska viking gamen smyger långsamt fram till bytet och kör upp nålen och tråden i ändtarmen på offret. Gamen syr sedan igen ändtarmen på offret och matar den med laxermedel. Sedan gömmer den sig oftast i gul snö och väntar på att offret ska "svälla". Andra tortyrredskap är: Osthyveln, pung-gylfen och svensk folkdans.

Kultur.

Gamar är det mest badass djuret som finns idag i universum anser forskare på en av de etiopiska indianstammarna i Norge. Alla olika sorters gamar anses vara heliga där. Alla gamar har städer under marken och på molnen. I deras huvudstad, Gam city, bor det cirka 5-7 gamar. De har en väldigt speciell kultur i Gam City, t ex en av deras högtider, Gmåsk, som firas på våren. Det går till att gamarna flyger ner på jorden och hämtar några ägg, från vilken fågel som helst, och tar upp dem till Gam City. Där har alla en gemensam bajsfest. De sammlar alla äggen i en hög och lägger sin avföring på dem så att det ser ut som choklad. Sedan lägger gamarna tillbaka äggen där de hittade dem.

Om du möter en gam.

Om du möter en gam ska du omedelbart ta av dig håret och lägga dig på marken och rulla samtidigt som du skriker någon av Justin Biebers låtar. Gamen kommer då förhoppningsvis att tycka att du lider tillräckligt för att antingen avlivas (99%) eller låtas vara (5%).

Historia.

Gamarna kom till jorden år 60 f.Kr. då utkämpades många slag mellan gamar och människor. här några viktiga årtal i den gamiska historien:

60 f.Kr. Gamarna flyger över jorden för första gången.

52 f Kr. Gamarna grundar Gam City.

40 f Kr. Gamarna bildar sin kultur och sin tro på Gamallah.

38 f Kr. Gamarna skriver ner sin tro i en blogg på internet.

29 f Kr. Franska Gammissionärer ger sig ut i hopp om att sprida sin tro.

År 93. Någon amerikan hävdar att gamarnas tro är fel och att någon vid namn "Jesus" har skrivit en bättre blogg om den rätta religionen än dem.

År 94. Gamarna bygger ett stort monument av människans "ändtarmsöppning" som pekar mot den staden där den amerikanska bloggen skrevs.

År 140. Amerikanerna har äntligen hittat monumentet och ser detta som en krigsförklaring.

År 141. Krig uppstår mellan amerikaner och gamar.

År 153. Gamiska trubber stormar av misstag in i staden York i England av order från General stor-trut. Ordern som general stor-trut hade gett ut löd: Invadera New York.

År 155. England inser att gamarna har tagit över stora delar av områderna norr om London. Ett till krig påbörjas.

År 167. England och USA får hjälp av resten av Europa att ta tillbaka York. Den engelske generalen Poopalot sade med stora ord den dagen: "York may have fallen in the vultures wings, but we will take it back at all cost!"

År 1524. Gamarna tröttnar på att slakta engelsmän och ger därför över staden till Albanien av någon anledning.

År 1526. Albanien blir sprängt av England.

År 1601. Gamarna invaderar på nytt USA. Men denna gången med en taktik som inte bara innehåller orden slakta, döda, spräng, headshot. De beslagtar alla sötsaker i USA som då kapitulerar.

ÅR 1602. Ett fredsavtal ska skrivas under men det finns ett problem för USA. Gamarna har bosatt sig i vartända träd i världen och påstår att om någon hugger ner ett träd ser de det som en ny krigsförklaring. Fredsavtalet kan därför inte skrivas under pga att det inte finns något papper kvar.

År 1839. Världen har fått slut på toalettpapper vilket nästan leder till världens undergång. Gamarna överger då alla träden och flyger upp till Gam City för att fira Gmåsk.

År 1945. Världen är sur på gamarna för att de har en mycket framgångsrik och utvecklat sammhälle. Därför skickar USA upp raketer som ska spränga Gam City. Men gamarna vänder på raketen och kastar tillbaka den mot jorden. Oturligt nog, träffar den inte USA, utan Japan, som kapitulerar mot USA i något krig om någonting ointressant.

År 1998. Gamarna använder en minnesförlust missil som gör att hela världen glömmer av gamarna och Gam City.

Idag. sitter de i Gam City och chillar och slänger ner radioaktiv avföring var de vill ner på jorden.