Gnesta Pungpåsar

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka


Allmänt[redigera]

Gnesta Pungpåsar är Gnestas tredje fundamentalistiska, satanistiskt kristna förening. De arrangerar sina möten den 4 Juli vart trettiotredje år, då hela Gnestas befolkning samlas för att utbyta satanistiska porrfilmer. Barnen tvingas sedan att titta på dem för att konverteras till den fundamentalistiska, satanistiska, kristna förening som Gnesta Pungpåsar är. Det som skiljer Pungpåsarna ifrån de andra föreningarna i Gnesta är att barnen tvingas konvertera, annars så liknar föreningen de andra i Gnesta. Pungpåsarna är lokerade i Gnesta, därav namnet Gnesta Pungpåsar. Många filosofer och forskare har skapat teorier runt frågan "Varför Pungpåsarna uppkommit i just, Gnesta". Olika forskare har kommit fram till olika slutsatser, där en teori är att på grund av det avskum till klimat som Gnesta innehar så har resultatet blivit inavlade, avskum till individer och vissa av dessa, trogna pungpåsare.

Historia :[redigera]

12 April, 1997 grundades föreningen av ett nyfött barn, vid namn Daniel Sundin. Detta ledde till att föreningen började införa barn i föreningen. Föreningen behandlar därför barnen med stor respekt och därför får barnen se på väldigt skickligt utförd satanistporr.

I januari 1998 skapade Sundin en sidoförening, Peacepoesers, inuti Gnesta Pungpåsar som var avsedd att utbilda de pungpåsar som ville vara en del av föreningen men som samtidigt ville avstå ifrån det våld som förekommer inom Pungpåsarna. Men det som många Pungpåsar trodde var en demokratisk, solidarisk handling var egentligen ett experiment av Sundin där han ville se hur många som var trogna pungpåsar och som därför inte avstod från våld. De som gick med i sidoföreningen kallades in till ett möte i Frejahallen där Sundin hade placerat sprängladdningar blandat med gristarmar, för att sedan spränga upp hela Frejahallen med alla förrädare inuti. Pungpåsarna anställde sedan 33 polacker i uppdrag att återuppbygga Frejahallen i dess tidigare skick, vilket man nästan lyckades med till undantag av ena toaletten i herrarnas omklädesrum som fästes upp och ner i taket. Därefter så införde Sundin mer våld in i föreningen, där det mest uppmärksammade är Ryggknäckarleken, vilken involverar lastbilar och lyftkranar.

1999 fick en pungpåse-satanist mycket uppmärksamhet i media då denne blottade sig inför Reinfeldt. Reinfeldt blev arg. Riktigt arg. Så arg som Reinfeldt kan bli när han är redigt förbannad. En kupp genomfördes av regeringen för att eliminera pungpåsarna kort efter blottningen men kuppen misslyckades för regeringen helt enkelt var för lat.

I milleniumskiftet fick pungpåsarna en föreställning om att solen skulle komma att förvandla sig till en stor ost som skulle anlända till jorden för att utrota den pungpåsiga rasen. Det uppstod kaos i föreningen och Sundin genomförde ett antal åtgärder som att t.ex. att åka till Tibet för att lära sig Yoga. Han trodde dock att han skulle lära sig Yoda d.v.s. vad han trodde var hur Yoda hanterar lasersvärd. Då han anlände till Tibet så upplevde han stor besvikelse. Solen förvandlades dock inte till en ost och pungpåsarna kunde andas ut.

2004 så skedde ett antal reformer i högsta styrelseledningen. Den högsta chefen skulle från och med då bli "nästan dränkt" trettiotvå gånger per dag. Ankemar gick med på detta eftersom han tyckte att han kunde bjuda lite på sig själv.

2005 så dog Ankemar tragiskt i peniscancer. Detta ledde till att Ankshak tog över ledningen. Ankemar hade innan hans död varit en stor beundrare av Ankshak. Föreningen ansåg därför att det var moraliskt rätt att Ankshak skulle ta över ledningen och bli överste chef.

2006 drog Ankshak stor uppmärksamhet till sig då han hade gått runt och urinerat på snälla personers gravar.

2010 tog Ankshak självmord för att Spanien vann fotbolls- VM. Anledningen var att Ankshak inte gillade Spaniens järnvägsnätverk. Ankshak gillade järnvägar. Han har slickat på många järnvägar runt om i världen, även i nyktert tillstånd.

Efter Ankshaks död så behövde Pungpåsarna en ny ledare. Man började leta på dagis i hopp om att finna en ung, stark ledarfigur som Ankemar en gång hade varit. Pungpåsarna tog hjälp av deras satanist-vän, Ankan för att hitta den rätta ledaren. De hittade tillslut en satanistisk tvååring som passade in som ledare i pungpåsarna. Hans namn var Petrus von Penis. Petrus sitter vid makten än i dag.

I januari 2012 så påpekade Reinfeldt att han skulle starta ännu en kupp mot pungpåsarna i hopp om att förgöra dem av samhällsnyttiga skäl. Pungpåsarna skickade då ett anonymt brev till Reinfeldt där det var skrivet: " bring it on motherfucker you aint got the nuts to take us down. You're just a stupid bitch trynna' act cool in front of your government homies. You aint got nothin' on us. We got guns, big guns so you got nothin' do you hear me bitch!!?? If you want a war you'll get a war...biaaatch" Tydligen så hade pungpåsarna fått reda på Reinfeldts planer ifrån en pungpåse-mullvad som var planterad i regeringen. Dennes identitet avslöjades senare då man kom fram till att det var Gudrun Schyman som var mullvaden. Regeringen tog hotet på minsta möjliga allvar och valde bara att skratta åt Gnesta pungpåsar. Reinfeldt uttalade sig: "Vi kan inte ta dem på allvar, så är det bara. Hälften av min vänskapskrets är satanister, dock inte pungpåsar, och jag vet att filurerna gillar att skoja" I april samma år så klättrade en pungpåse upp på Stockholm stadsbiblioteks tak och skrek så att alla inom ett område på i alla fall en kvadratkilometer kunde höra vad denne sa. Han skrek enligt ett vittne: " Det är inte över än, bitches, vi kommer att handla även fast att moderat-flinten så att vi bara skämtade, ni kommer att dö för vi har vapen...bitches" Pungpåsen tog sedan självmord då han hoppade ned ifrån taket. Ingen attack mot mänskligheten har dock skett än så länge och det är tveksamt om det kommer att ske. Pungpåsen på taket kan även ha varit pårökt och spillt ur sig en massa skitsnack, det finns ingen som vet hur mycket sanning som låg i hans uttalande förutom pungpåsen själv.

Hösten 2011 så stämde Gnesta Pungpåsar skaparna av Mumintrollen då de enligt pungpåsarna hade avbildat dem på fel sätt. Egentligen så uppskattade Pungpåsarna publiciteten och uppmärksamheten men stämningen berodde inte på att de hade gjort plagiat utav dem utan att de hade censurerat bort de "roliga" delarna.


Filosofi[redigera]

Gnesta pungpåsar har ett motto dem följer, mottot lyder: "Gillar ni inte satanism och pedofili - så kan ni gå och dö" Pungpåsarna följer detta motto hela deras liv och det finns inget/ingen som kan övertala en pungpåse att sluta tro på vad de anser vara det rätta sättet att leva. En pungpåse uttalade sig i media angående deras syn på icke-satanister och sa att så fort en pungpåse kommer i närheten av en icke-satanist så kommer blod att spillas.

Gnesta pungpåsar har genom åren haft många olika teorier på vad som händer när de dör. Den mest påkommande uppfattnigen inom Pungpåsarna är att eftersom de varit trogna satanismen hela deras liv så kommer de att komma till deras himmelrike, dvs: en plats där barn misshandlas konstant av väldigt skickliga ninjor som är specialiserade på att "nästan döda". En plats där endast män över 184 har tillåtelse att prata och ge ifrån sig ljud. En plats där man sköter en massuppfödning av sälungar endast för att plåga dem i evigheter. En plats där lycka är ett brott. Om en pungpåse följer reglerna, vilket de flesta pungpåsar gör så kommer de enligt deras tro alltså att hamna i detta "himmelrike".

Pungpåsarna har även 10 visdomsord som man läser upp vid varje toabesök:

1. Gud är lustig, för han hatar barn från Kenya, dem får ingen mat.

2. Gud är knasig, för han lät förintelsen ske.

3. Gud är komiker, för vissa säger att gud är allt vilken innebär att gud även är Josef Fritzl.

4. Gud är skitzofren.

5. Gud heter egentligen Peter.

6. Gud heter Peter, men vill egentligen heta Konrad.

7. Gud har en fru, som är en hora.

8. Gud är också en manshora.

9. Gud rimmar nästan på förhud.

10. Gud är förvirrad, han har haft en svår uppväxt i Tensta.

Kultur[redigera]

Pungpåsarnas kultur har vuxit fram ur ett stort antal olika inspirationskällor. Några exempel av dessa är: Emo- kulturen, Hippie- kulturen, Nazi- eran, Judisk kultur, Goth- kulturen, och Ginger-kulturen. Man har dock på senare år inom pungpåsarna avtagit ifrån de ursprungliga inspirationskällorna och istället skapat en mycket mer egenpräglad, säregen kulturell identitet. Det som särskiljer pungpåsarnas kultur ifrån de kulturer den ursprungligen härstammar ifrån är ett stort antal egenskapade, kulturella inslag som bara ökar mer och mer med tiden.

Ritualer

Man har inom pungpåsarna ett antal dagsritualer som de följer dagligen. Dessa ingår inte inom "Uppdrag" eftersom de dagliga rutinerna ses som så självklara att de inte ska ses på som uppdrag eller som något man måste göra utan mer som en inbyggd funktion, en självklarhet i en pungpåses väg mot djävulskt andlig upplysning. Pungpåsarna har tre rutiner för tre tider på dygnet. En på morgonen ( ungefär kl 07.00), en mitt på dagen (kl 12.00) och en klockan två på natten.

Morgonrutinen består av meditation till death metal. Meditationspasset ska sedan avslutas med att utförarna av rutinen ska styrketräna med frigolit för att sedan slänga sig i en vägg 32 gånger för att bibehålla känslan att världen är en miserabel plats.

Dagsrutinen består av jogging på spikar.

Nattrutinen består av orientering i träsk

Klädsel

Pungpåsarna klär sig i grönt, dvs gröna saker som man röker. Många utomstående har klagat på lukten som Pungpåsarna ger av sig då de kommer i närheten av dem. Pungpåsarna har vägrat att byta utstyrsel då det hindrar dem ifrån extremt snabb tillgång till marijuana, vilket är något som Pungpåsarna värderar högt. Under alkoholdagen så är det en tradition att klä sig i hästkött. Hästköttet ska helst vara ruttet. Graden av hästköttets ruttnad antyder på vilken status man har i pungpåse-hierarkin.

Mat

Gnesta Pungpåsar har en udda mattradition. Man äter tre måltider av samma mat varje dag. På morgonen äter man hamburgare med blodpudding och senap. Lunchen består av fiskben. Middagen är en smaklig måltid av fiskkuk.

Uppdrag[redigera]

Pungpåsarna har ett antal uppdrag som man har siktet på att uppnå innan Varmagetton, pungpåsarnas definition av jordens undergång. Många av dessa kan verka omöjliga att uppnå medan vissa uppdrag är något som alla pungpåsar måste genomföra innan sin död. Man har därför delat upp uppdragen i två kategorier; Pliktuppdrag och Djävulsuppdrag. Pliktuppdrag är de uppdrag som alla måste genomföra. Om någon av något skäl skulle vägra att genomföra ett eller flera pliktuppdrag så blir denna personen straffad med 800 knivhugg i vänstra ögat. Om personen dör innan den slutför alla pliktuppdrag så blir knivhuggscermonin en del av dennes begravning. Djävulsuppdrag är uppdrag som föreningen som helhet har som mål att uppnå innan Varmagetton så att djävulen blir tillfredställd och lycklig.

Pliktuppdrag:

- Slå sina kompisars småsyskon med strykjärn minst 85 gånger under sin livstid.

- Amputera benen, för att det ser lustigt ut.

- Slå ut sin mormors tänder med kofot.

- Leka igelkott på motorvägen.

- Peta i näsan med sticksåg.

- Knyta fast trafikdödade djur på sin bil.

- Trycka in marsvin i avgasröret på sin bil.

- Slicka minst 666 personer i ögonen.

- Göra 5000 practical jokes med sin mormor som involverar gasblåsare och spik.

- Knarka.

- Dö innan 76 års ålder.

- Sniffa Cornflakes

Djävulsuppdrag:

- Sprida en ny version av AIDS som utrotar hela Island och Grönlands eskimåer.

- Tillverka kärnvapen som sprängs automatiskt vid världsfred.

- Införa svavelsyra som dopvatten över hela världen.

- Döda Steve Jobs spöke.

- Återuppliva Stalin för att kunna spela schack med honom.

Viktiga datum[redigera]

- 1 Januari, Den årliga pedofildagen, en dag då pungpåsarna bjuder in alla pedofiler för att låta dem våldta föreningens barn.

- 3 Mars, Stalin-Day, Lyckans dag, man firar att Stalin lät sin son dö i ett koncentrationsläger.

- 4 Juli, Valdag, varje år är det val i Pungpåsarnas högsta ledning. Valen brukar ses som kontroversiella utifrån sett då det endast är den högste ledaren som får rösta.

- 20 Augusti, Barnens dag, barnen får själva välja satanistiska barnporrfilmer.

- 15 Oktober, Kuk-uppsprättar-dagen, Kuk-uppsprättar-dagen helt enkelt.

- 10 December, enda dagen då föreningens medlemmar får klippa sig, med detta inkluderas även rakning av könshår. Hår på ryggen är dock heligt vilket gör det förbjudet att raka. Hår på ryggen hos kvinnor ger en Pungpåse-kvinna mer sex-appeal.

- 24 December, Alkoholdagen, enda dagen på året som en pungpåse får dricka alkohol. Resten av året så är endast hasch tillåtet.

Se även[redigera]

Adolf Hitler
Penis
Lego
Fred på jorden