Grön

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”Hallå! Gräset är grönt! Alltså existerar grönt!”

~ Celine Dookhran om röka gräs
Forskarna som skapade grön hade många förslag, men det var rena laboratorieprodukter.

Grön skapades av sovjetiska forskare 1988 och är en färg som inte är blå, inte är gul, utan ligger någonstans mitt emellan.

Kulör[redigera]

Vissa betraktare säger att grön inte är en färg, utan en upplevelse. Psyklopedin har dock ej kunnat spåra upp dessa källor för att kontrollera deras vederhäftighet eller vedervärdighet.

Vad säger lagen?[redigera]

Thän Swänska Lagh- ock Both ock Beethrings Book från 1699 av en gubbe vid namn Isaaac Dalsmannn(1660-1719) skriver ingenting om färgen grön då den fortfarande inte var uppfunnen i skriven stund, vi kan därför inte med säkerhet fastslå att grön verkligen är en färg.

Färgblinda[redigera]

Vissa så kallade "färgblinda" låtsas som om de inte kan se färgen grön på ett korrekt sätt. Inget kunde vara mer felaktigt. Det är ju helt enkelt färgen (eller vad det nu är) grön som bara tillåter vissa utvalda personer att se den.

Kända gröna[redigera]

Belgien[redigera]

Grön är inte en av färgerna på den belgiska flaggan, Ännu.  Men   de  belgiska myndigheterna  gör  allt för att  hålla  detta  hemligt .

125px-Flag of Germany.svg.png VARNING! Den här sidan är i belgiska myndigheters sökljus!

Alla som har samröre med sidan kommer att registreras och straffas. Eller så kommer Zhainghs hemliga kommunistiska mullor och skriker ALLAHU AKBAR!